خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 10 اسفند 1403
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

بازاریان در ماه رمضان به رفاه مردم کمک کنند

تسنیم | استان‌ها | جمعه، 10 اسفند 1403 - 17:53
امام جمعه ساری با اشاره به فرارسیدن ماه مبارک رمضان گفت: ماه رمضان فرصتی برای حمایت و دستگیری از نیازمندان است و بازاریان به رفاه حال مردم بیشتر توجه داشته باشند.
ماه،مقاومت،ساري،رمضان،جمعه،امام،اشاره،شكوه،فقيه،مازندران،قرآ ...

به گزارش خبرگزاری تسنیم از ساری، آیت الله محمدباقر محمدی لائینی در خطبه‌های نماز جمعه ساری نمازگزاران را به تقوای الهی توصیه کرد و گفت: استغفار کردن زیاد روزی را فراوان می‌کند.
وی افزود: در میدان جنگ سخت هم ما نیاز به شیوه‌ها و ابزارهای نرم داریم، در این میدان اینطور نیست همیشه تفنگ و شمشیر کار ساز باشد خیلی از وقت‌ها شیوه‌های جنگ نرم برای پیروزی در جنگ سخت لازم و ضروری است.
نماینده ولی فقیه در مازندران با تبریک حلول ماه مبارک رمضان به اعمال این ماه اشاره کرد و گفت: مهم‌تر از مستحبات و واجبات آن است که انسان گناه نکند.
وی خواندن و تدبر در قرآن و حفظ آن را دارای ثواب و برکات دانست و افزود: نفس کشیدن در ماه رمضان ذکر است و خواندن یک آیه قرآن برابر با ختم قرآن است.
آیت‌الله لائینی با تاکید بر حفظ حرمت ماه رمضان افزود: کسانی که از گرفتن روزه معذور هستند نسبت به روزه‌خواری در ملأ عام پرهیز کنند.
وی با گرامیداشت سالروز تأسیس کمیته امداد امام خمینی (ره)، گفت: مردم به این نهاد مقدس برای کمک به جامعه هدف کمک و یاری کنند.
خطیب نماز جمعه ساری با اشاره به سفارش و وصیت امام راحل بر توجه به محرومان افزود: ماه رمضان فرصتی برای حمایت و دستگیری از نیازمندان است.
نماینده ولی فقیه در مازندران با تاکید نظارت بر بازار از بازاریان خواست تا در این ماه به رفاه حال مردم بیشتر توجه داشته و مسئولان نیز به فکر اقتصاد کشور باشند.
وی به افزایش قیمت دلار و ارز اشاره کرد و از مسئولان مربوطه خواست تا با تلاش و همت مضاعف نسبت به آشفتگی بازار تدابیر جدی اتخاذ کنند.
امام جمعه ساری به تشییع با شکوه پیکرهای سید حسن نصرالله و شیخ صفی الذین اشاره و آن را یک حماسه و رزمایشی دانست که دشمنان را به شوک و تعجب وا داشته است.
آیت‌الله محمدی لائینی ادامه داد: دشمنان با دیدن این حماسه اعتراف کردند که مقاومت زنده است.
نماینده ولی فقیه در مازندران با بیان اینکه‌ظلم ستیزی و عزت‌گرایی را در هیچ کجای دنیا جز ایران نمی‌توانیم پیدا کنیم، افزود: نتیجه توافق و مذاکره با شیطان بزرگ سرنوشت اوکراین است.
وی گفت: اما شکوه حضور راهپیمایی 22 بهمن و شکوه حضور در مراسم تشییع پیکر مطهر شهدای مقاومت ثابت کرده ایران اسلامی کانون مقاومت و همچنان جوشان و خروشان و جبهه مقاومت زنده و بالنده است.
امام جمعه افزود: مردم جهان دلباخته مقاومت و شهدای این راه هستند و به زودی اسرائیل و همراهانش ذلت و شکست را تجربه می‌کنند.
انتهای پیام/