خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 11 اسفند 1403
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

زاگرس‌جنوبی قهرمان لیگ برتر تکواندو شد

باشگاه خبرنگاران | ورزشی | جمعه، 10 اسفند 1403 - 21:06
پرونده بیست و سومین دوره یگ برتر تکواندو مردان با قهرمانی زاگرس‌جنوبی بسته شد.
عنوان،قهرماني،زاگرس،جنوبي،مسابقات،امتياز،كسب،دوره،تيم،اوزان

باشگاه خبرنگاران جوان؛ هفته پایانی لیگ برتر تکواندو باشگاه‌های کشور که روز گذشته با برگزاری مسابقات اوزان فرد آغاز شده بود، امروز جمعه دهم اسفندماه با انجام مبارزات اوزان زوج به پایان رسید و در نهایت زاگرس جنوبی موفق به کسب عنوان قهرمانی شد.
شاگردان بهزداد خداداد در تیم زاگرس جنوبی با سه طلایی که در روز دوم کسب کردند، جمع امتیازات خود را به عدد۷۴۹ رسانده و بالاتر از همه تیم‌ها عنوان نخست را کسب کرده و جام قهرمانی را بالای سر بردند.
شهرداری ورامین که با ۹ عنوان قهرمانی و دو عنوان نایب قهرمانی پرافتخارترین تیم حاضر در این مسابقات بود، با ۷۲۶ امتیاز برای سومین بار روی سکوی نایب قهرمانی ایستاد.
پالایش نفت آبادان با ۴۸۷ امتیاز سوم شد.
مس کرمان هم که در این دوره با تکواندوکاران بومی وارد لیگ برتر شده بود با ۲۵۲ امتیاز در جای چهارم ایستاد.
در پایان این دوره از مسابقات بهزاد خداداد از زاگرس جنوبی به عنوان بهترین مربی، هلدینگ بناساز فرمانیه به عنوان تیم منتخب اخلاق، مسعود قاسم‌لو از بارمان ابزار و یراق توسن به عنوان بهترین سرپرست، سلیمان قلی‌زاده از قم، حسن حاتمی از تهران و علی اصغر اکرامی از البرز به عنوان بهترین داوران و مهدی حاج‌موسایی از زاگرس جنوبی به عنوان فنی تکواندوکار انتخاب و معرفی شدند.
مراسم اختتامیه این دوره از مسابقات با حضور احمد دنیامالی وزیر ورزش و جوانان، هادی ساعی رئیس و اصغر رحیمی دبیرکل فدراسیون و مدیرفنی تیم‌های ملی، قهرمانان، پیشکسوتان و روسای هیات‌های تکواندو برگزار شد.