پایش 1990 واحد تولید و عرضه مواد غذایی خام دامی در مرکزی
مدیرکل دامپزشکی استان مرکزی گفت: پایش و نظارت بر یک هزار و 990 واحد شامل مراکز تولید، نگهداری و عرضه مواد غذایی استان مرکزی در دستور کار قرار دارد و در صورت مشاهده هرگونه تخلف، برخورد قانونی اعمال می شود.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اراک، محمد فتاحی پیش از ظهر امروز در جمع خبرنگاران با اشاره به آغاز طرح تشدید نظارت بهداشتی در استان مرکزی اظهار کرد: طرح تشدید نظارت بهداشتی بر سلامت فرآوردههای خام دامی در استان مرکزی همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان و ایام پایانی سال از امروز آغاز شده است و در این راستا 53 گروه متشکل از 124 نفر از کارشناسان و بازرسان بهداشتی دامپزشکی در مدت یک ماه و تاپایان ماه مبارک رمضان نسبت به پایش و نظارت بر مراکز اقدام میکنند.
وی افزود: پایش و نظارت بر یک هزار و 990 واحد شامل مراکز تولید، نگهداری و عرضه مواد غذایی استان مرکزی در دستور کار قرار دارد و در صورت مشاهده هرگونه تخلف، برخورد قانونی اعمال میشود.
لازم است مردم از خرید هرنوع گوشت قرمز که فاقد مهر بازرسی بهداشتی و برچسب نشانهگذاری کشتارگاه است و یا خارج از یخچال نگهداری میشود جداً خودداری کنند.
مدیرکل دامپزشکی استان مرکزی عرضه و فروش هر گونه فرآورده خام دامی در حاشیه خیابان و به صورت فله فروشی و دورهگردی را ممنوع دانست و گفت: شهروندان باید فرآوردههای خام دامی از جمله گوشت مرغ، ماهی، گوشت قرمز، آلایش خوراکی دام و طیور را تنها از مراکز مجاز و بهداشتی تهیه کنند و از خرید این گونه فرآوردههای غیر بهداشتی خودداری کنند.
فتاحی، خارج کردن گوشت مرغ از بستهبندی و قطعه بندی آن در محیط مغازه مرغفروشی به دلیل عدم نظارت بهداشتی و آلودگیهای ثانویه و احتمال تقلب را ممنوع دانست و افزود: مردم از خرید گوشت مرغ با عناوین پاک شده و یا قطعهبندی شده در مغازه مرغ فروشی خودداری کنند و باید مرغ تازه خنک شده و آلایش خوراکی مرغ تنها به صورت بستهبندی بهداشتی که دارای مشخصات کامل شامل نام کشتارگاه، تاریخ تولید، تاریخ انقضاء و شرایط نگهداری داخل یخچال درب بسته و برودت صفر تا چهار درجه سانتیگراد است را خریداری کنند.
وی بر خودداری از خرید تخم مرغهای فاقد تاریخ تولید و مشخصات، هر نوع گوشت قرمز فاقد مهر بازرسی بهداشتی، برچسب نشانهگذاری کشتارگاه که خارج از یخچال نگهداری میشود تأکید کرد.
انتهای پیام/711/