خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 11 اسفند 1403
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

میراث جاوادانه دوپلانتیس در دوومیدانی/ پرنده سوئدی برای یازدهمین بار رکورد زد

باشگاه خبرنگاران | ورزشی | شنبه، 11 اسفند 1403 - 12:24
ستاره پرش ارتفاع برای بازدهمین بار توانست رکورد جهان را بشکند.
ركورد،قهرمان،جهان،شكست،سانتيمتر

باشگاه خبرنگاران جوان؛ آرماند دوپلانتیس، قهرمان دو دوره المپیک و یکی از برترین ورزشکاران حال حاضر جهان، بار دیگر توانست مهارتش را در این رشته به رخ بکشد.
او این بار با ثبت رکورد شش متر و ۲۷ سانتیمتر در تورنمنت دوومیدانی در کلرمون رکورد جهانی را شکست.
این ورزشکار سوئدی برای یازدهمین بار رکورد جهان را شکست.
او آخرین بار اوت ۲۰۲۴ در رقابت‌های لیگ الماس در لهستان این کار را انجام داد و توانست رکورد شش متر و ۲۶ سانتیمتر را از خود به جای بگذارد.
او برای اولین بار سال ۲۰۲۰ رکورددار جهان شد و رکورد سرگئی بوبکا، پرنده سرشناس اوکراینی، را شکست و از آن زمان تاکنون یازده بار توانسته است رکوردش را بهتر کند.
او تنها در یازده ماه گذشته چهار بار رکورد جهانی خود را شکسته است.
دوپلانتیس ۲۵ساله قهرمان بازی‌های المپیک توکیو و پاریس است.
این ورزشکار همچنین دو بار قهرمان جهان و سه بار قهرمان اروپا شده و میراث جاودانه‌ای از خود در رشته دوومیدانی به جای گذاشته است.
دوپلانتیس بعد از ثبت این افتخار به خبرنگاران گفت: احساس بسیار خوبی دارم.
چه می‌توانم بگویم؟
من به اینجا آمدم تا رکورد بزنم.
همه چیز را در جای خود قرار دادم تا به هدفی که می‌خواهم برسم.