خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 11 اسفند 1403
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

پاسخ فریده شجاعی به احتمال جدایی از استقلال:حضورم در فدراسیون تعارض منافع نیست

باشگاه خبرنگاران | ورزشی | شنبه، 11 اسفند 1403 - 12:30
عضو هیئت مدیره باشگاه استقلال اعلام کرد که حضورش در فدراسیون فوتبال به عنوان نایب رییس مشکلی ندارد.
هيئت،شجاعي،تعارض،مديره

باشگاه خبرنگاران جوان؛ فریده شجاعی نایب رییس زنان فدراسیون فوتبال که از مدتی قبل به عنوان عضو هیئت مدیره باشگاه استقلال هم فعالیت می‌کند، در روز‌های گذشته بحث‌های زیادی را درباره تعارض منافع فعالیت‌های خود تحمل کرد.
درباره شجاعی گفته می‌شود که بر اساس قانون او نمی‌تواند همزمان نایب رییس فدراسیون و عضو هیئت مدیره استقلال باشد و به همین خاطر مشخص نیست وضعیتش چه خواهد شد.
با این حال شجاعی در مصاحبه اخیر خود به این مسئله واکنش نشان داد و گفت: «می‌گویند تعارض منافع دارد ولی اساسنامه را کامل خواندم و چنین چیزی نیست.
رؤسای هیئت‌ها و مدیران عامل باشگاه‌ها برای هیئت رئیسه ثبت‌نام کرده‌اند و اگر انتخاب شوند تعارض منافع خواهند داشت، بنابراین، چنین چیزی اتفاق نمی‌افتد.»
او افزود: «اگر در هیئت مدیره استقلال هستم، فقط برای زنان تلاش می‌کنم و دلم می‌خواهد باشگاه‌داری در بخش بانوان را راه‌اندازی کنیم.
در حال حاضر سه رشته فوتبال، فوتسال و بسکتبال را مصوب کرده‌ایم و امیدواریم این رشته‌ها راه‌اندازی شوند.
در هر جایی باشم برای بانوان تلاش می‌کنم تا باعث رشد و توسعه آنها شوم.»