خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 11 اسفند 1403
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

۲۷۰ هزار تن سیب در سردخانه‌های آذربایجان‌غربی ذخیره شد

مهر | استان‌ها | شنبه، 11 اسفند 1403 - 13:59
ارومیه - رئیس اتحادیه سردخانه داران آذربایجان‌غربی گفت: درحال حاضر ۲۷۰ هزار تن سیب در سردخانه‌های استان ذخیره شده که مازاد بر نیاز داخل استان است.
كشاورزان،سيب،ممنوعيت،برداشته،صادرات

به گزارش خبرگزاری مهر، مراد آقابالازاده در این زمینه، با بیان اینکه وزارت جهاد کشاورزی در طرحی مصوب به مدت دو ماه ممنوعیت صادرات سیب را اعلام کرد که به ضرر کشاورزان خواهد بود، افزود: در روزهای اخیر و با اعتراض و پیگیری‌های نمایندگان مجلس، تشکل‌ها و خود کشاورزان، امیدواریم این ممنوعیت برداشته شود تا کشاورزان متضرر نشوند.
وی، با اشاره به اینکه مصرف داخل کشور در شب عید بین ۱۵ هزار تا ۲۰ هزار تن سیب است، افزود: در حال حاضر در کل کشور طبق آمار ۵۰۰ هزار تن سیب ذخیره شده که مازاد نیاز داخل کشور است و باید برای کمک به حال کشاورزان این ممنوعیت صادرات برداشته شود.
آقابالازاده تصریح کرد: اگر ممنوعیت صادرات سیب برداشته نشود کشاورزان مجبورند به قیمت بسیار پایین محصول خود را به کارخانه‌ها بفروشند.
رئیس اتحادیه سردخانه داران آذربایجان‌غربی اضافه کرد: در حال حاضر بیش از ۴۷۰ سرخانه با ظرفیت ذخیره سازی بیش از یک میلیون و ۲۷۰ هزار تن محصول کشاورزی در سطح استان فعال هستند.