خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 11 اسفند 1403
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اعتبارات محدود جوابگوی حجم نیاز استان کرمان نیست

تسنیم | استان‌ها | شنبه، 11 اسفند 1403 - 14:30
معاون استاندار کرمان با بیان اینکه امسال از کل بودجه عمرانی استان تنها 20 درصد تخصیص بودجه داشتیم، گفت: اعتبارات محدود جوابگوی حجم نیاز استان کرمان نیست.
استان،كرمان،تصادفات،وقوع،فرهنگ،رانندگي،سيد،معاون،اشاره،قرار، ...

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرمان، سید مصطفی آیت‌اللهی موسوی صبح امروز در ستاد راهبری وضعیت تصادفات و ایمنی حمل و نقل و ترافیک استان کرمان ویژه طرح سفرهای نوروزی 1404 که با حضور سردار عبدالعلی روانبخش، جانشین فرماندهی انتظامی استان کرمان و سید مهدی قویدل، معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان کرمان در سالن پیامبراعظم(ص) برگزار شد، اظهار داشت: بیشترین طول راه‌های کشور را در استان کرمان داریم و با اقدامات انجام شده شاهد کاهش 8 درصدی تصادفات در استان هستیم.
وی با اشاره به اینکه متاسفانه عمده دلیل وقوع تصادفات عامل انسانی است، عنوان کرد: بیشترین عامل وقوع تصادفات رانندگی را عدم توجه به جلو، استفاده از تلفن همراه و سرعت غیرمجاز به خود اختصاص داده که ریشه همه آنها عدم رعایت قوانین راهنمایی و رانندگی است.
معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار کرمان، با بیان اینکه امسال از کل بودجه عمرانی استان تنها 20 درصد تخصیص بودجه داشته‌ایم، افزود: متاسفانه اعتبارات محدود جوابگوی حجم نیاز استان نیست.
وی با اشاره به اینکه 30 کیلومتری ورودی شهرها بسیار اهمیت دارد، گفت: باید تدابیری اندیشیده شود تا این محدوده مورد نظارت بیشتر قرار بگیرد چرا که در کاهش تصادفات اثرگذار است.
عبدالعلی روانبخش جانشین فرماندهی انتظامی استان کرمان نیز در این جلسه با بیان اینکه مجتمع‌های خدمات رفاهی استان کرمان وضعیت خوبی ندارند و باید برای استراحت راننده و بهره‌گیری بیشتر نظارت بهتری بر آنها انجام شده و مناسب سازی شوند، اظهار داشت: اقدامات اثربخش برای ارتقای فرهنگ ترافیکی باید مدنظر قرار بگیرد.
سید مهدی قویدل، معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان کرمان نیز در این جلسه با اشاره به اینکه فرهنگ رانندگی در استان کرمان خسته کننده و آزاردهنده است، گفت: باید با برنامه‌های مختلف فرهنگی هنری فرهنگ ترافیکی در استان ارتقا پیدا کند و فرهنگ فعلی مناسب شهر نیست.
وی با بیان اینکه در ورودی شهرهای کرمان یک سرویس بهداشتی مناسب و یک نمازخانه نیست، تعداد مجتمع های خدمات رفاهی برای توقف راننده و استراحت بسیار کم است و در برخی جاده‌ها اصلا وجود ندارد، افزود: جایگاه‌های سوخت، سرویس بهداشتی و نمازخانه ندارند و یا در اختیار رانندگان و مسافران قرار نمی‌دهند که باید با این موضوع برخورد شود.
انتهای پیام/511/