خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 11 اسفند 1403
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

عدالت در دستور کار حوزه قضایی است

مهر | استان‌ها | شنبه، 11 اسفند 1403 - 20:47
خاش- دادستان عمومی و انقلاب مرکز سیستان و بلوچستان گفت: عدالت در دستور کار حوزه قضایی است.
برخورد،خاش،مسؤولان،سيستان،دادستان،قضائي،امنيت،معتمدان،سفيدان ...

به گزارش خبرنگار مهر، مهدی شمس آبادی، عصر امروز شنبه در همایش امنیت و توسعه و مراسم تودیع و معارفه دادستان قدیم و جدید شهرستان خاش، افزود: عدالت، مهمترین اولویت و در دستور کار مسؤولان حوزه قضائی استان بوده و قطعاً علاوه بر برخورد با مجرمان و مأموران متخلف دولتی نیز برخورد می‌شود.
وی بیان کرد: حوزه قضائی با قصور و کوتاهی مأموران و کارکنان دولتی برخورد می‌کند و در این راستا، تاکنون چندین مورد را در شهرهای سیستان وبلوچستان مدنظر قرار داده ایم.
وی اظهار کرد: در مقوله حادثه اخیر شهرستان ایرانشهر نیز شماری از افراد متخلف بازداشت شده اند و با قاطعیت در صدد اجرای عدالت هستیم.
وی با مهم برشمردن مقوله امنیت برای رسیدن به توسعه پایدار، گفت: با ارتباط مؤثر و قوی مردم و مسؤولان، شاهد اقدامات مهمی در این منطقه هستیم و این موضوع، عامل تقویت وحدت، هم گرایی و همبستگی در جامعه سیستان وبلوچستان شده است.
شمس آبادی افزود: سالانه افزون بر ۲۵۰ مورد قتل طایفه‌ای در سیستان و بلوچستان رخ می‌دهد که از این منظر جایگاه سوم کشوری به این استان تعلق دارد، بنابراین می‌طلبد، علما، بزرگان، معتمدان، ریش سفیدان، صاحبان قلم، تریبون و نخبگان جامعه برای کاهش دادن این گونه موارد اختلافی تلاش کنند.
وی ادامه داد: وقتی پرونده‌های قضائی را نگاه می‌کنیم، بالای یکصد مورد قتل را کودکان و افراد کم سن و سال انجام داده اند.
وی اظهار کرد: در مقوله برخورد با جرایم خشن، دستور برخورد قاطع را داده ایم و با توجه به اینکه بسیاری از نا امنی‌های سیستان و بلوچستان، ریشه در خارج از کشور دارد و اتباع بیگانه و مزدوران دشمن در این موضوع نقش آفرینی دارند، قطعاً دستگاه‌های قضائی، امنیتی، نظامی و انتظامی در این مقوله‌ها مقتدرانه برخورد خواهند داشت.
شایان ذکر است با هدف ارتقای شاخص‌های توسعه‌ای، همایش امنیت و توسعه با حضور دادستان مرکز سیستان و بلوچستان، مسؤولان، علما، بزرگان، معتمدان و ریش سفیدان شهرستان‌های خاش و تفتان برگزار شد و در آن، مسؤولان علما، بزرگان، ریش سفیدان و معتمدان خاش و تفتان بر ضرورت و اهمیت مشارکت اقشار مختلف جامعه با مسؤولان در راستای حفظ و تقویت وحدت و امنیت تأکید کردند و در ادامه از خدمات هفت ساله محسن جهان تیغ دادستان سابق خاش تقدیر و جواد کیخا به عنوان دادستان جدید خاش معرفی شد.