خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 22 اسفند 1403
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اسپوتنیک: ایران، روسیه و چین به دنبال تقویت همکاری‌های نظامی هستند

مشرق | سیاسی | سه شنبه، 21 اسفند 1403 - 10:41
خبرگزاری اسپوتنیک به برگزاری رزمایش دریایی مشترک میان ایران، روسیه و چین پرداخت و نوشت ایران، روسیه و چین به دنبال تقویت همکاری‌های نظامی هستند.
دريايي،رزمايش،چين،روسيه،كشورهاي،گزارش

به گزارش مشرق، خبرگزاری اسپوتنیک گزارش داد که یگان‌های دریایی ایران، روسیه و چین خود را برای برگزاری رزمایش دریایی مشترک آماده می‌کنند.
این رزمایش با نام کمربند امنیت دریایی ۲۰۲۵ پنجمین رزمایش در نوع خود از سال ۲۰۱۹ تاکنون به شمار می‌رود.
در این گزارش آمده است: رزمایش مذکور بیانگر تلاش این سه کشور برای تقویت همکاری‌های نظامی به ویژه در زمینه جنگ‌های دریایی است.
کشورهای ایران، روسیه و چین در مجموع نزدیک به هزار و ۳۰۰ یگان دریایی متشکل از ناوهای هواپیمابر، ناوشکن‌ها، زیردریایی‌های هسته‌ای و کلاسیک دارند.
علاوه بر این یگان‌های دریایی دیگری نیز با حجم‌های کوچک‌تر وجود دارند.
لازم به ذکر است که روز گذشته نشست توجیهی رزمایش مرکب کمربند امنیت دریایی ۲۰۲۵ ایران، چین و روسیه با حضور فرماندهان یگان‌های شناور و پروازی نیروهای دریایی ارتش و سپاه و نیروی دریایی کشورهای چین و روسیه در کنارک برگزار شد.
همچنین در این رزمایش، کشورهای جمهوری آذربایجان، آفریقای جنوبی، عمان، قزاقستان، پاکستان، قطر، عراق، امارات متحده عربی و سریلانکا به عنوان ناظر شرکت می‌کنند.