خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 22 اسفند 1403
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اوکراین دست داشتن در حمله سایبری به ایکس را رد کرد

اعتماد | همه | سه شنبه، 21 اسفند 1403 - 20:41
رئیس کمیته روابط خارجی پارلمان اوکراین ادعای «ایلان ماسک» مالک شبکه اجتماعی ایکس را درباره مرتبط بودن حمله سایبری به این شبکه با کشورش را رد کرد.
حمله،ايكس،اوكراين،گذشته،روز،گزارش

کد خبر: 703820 | ۱۴۰۳/۱۲/۲۱ ۲۰:۳۰:۲۳
«اولکساندر مرژکو» رئیس کمیته روابط خارجی پارلمان اوکراین دست داشتن کی‌یف در حمله سایبری گسترده به شبکه اجتماعی ایکس در روز گذشته را رد کرد.
به گزارش ایسنا؛ اظهارات این مقام اوکراینی در پی این مطرح می‌شود که روز گذشته(دوشنبه)، «ایلان ماسک» میلیاردر حوزه فناوری و مالک ایکس گفته بود که این شبکه اجتماعی با یک حمله سایبری گسترده مواجه شده که با آدرس‌های IP با منشا اوکراین مرتبط است.
خبرگزاری ریانووستی گزارش دارد که مرژکو در گفت‌وگویی با نشریه نیوزویک بیان کرد که دولت اوکراین «مطلقا» ارتباط با حمله سایبری به ایکس ندارد، چراکه انجام دادن چنین عملیاتی در راستای منافع آن نیست.
او افزود که رسانه‌ها کشورش را «سپر بلا» می‌بینند.
پیشتر، نیوزویک گزارش داد که گروه هکری «دارک استورم» که حامی فلسطین است، مسئولیت این حمله را بر عهده گرفته است.
ماسک شب گذشته، درباره این حمله گفت: ایکس مورد حمله سایبری گسترده‌ای قرار گرفته است.
هر روز به ما حمله می‌شود اما این‌ بار با منابع زیادی انجام گرفته.
یا یک گروه بزرگ هماهنگ پشت آن بوده و یا پای یک کشور در میان است.