خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 22 اسفند 1403
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

۱۷ هزار هکتار از باغات مازندران‌ شناسنامه دارد شد

مهر | استان‌ها | سه شنبه، 21 اسفند 1403 - 21:47
ساری-معاون بهبود تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی مازندران از شناسنامه‌دار کردن ۱۷ هزار و ۴۲۶ هکتار از باغات خبر داد.
باغات،استان،طرح،هكتار،باغداران،باقري،شناسنامه

به گزارش خبرنگار مهر، هادی باقری شامگاه سه شنبه در جلسه تخصصی شناسنامه‌دار کردن باغات با ارائه آخرین آمارهای طرح شناسنامه‌دار کردن باغات، اعلام کرد: تاکنون سطح صدور شناسنامه برای ۱۷ هزار و ۴۲۶ هکتار از باغات استان انجام شده است که شامل ۱۱ هزار و ۸۷ مورد شناسنامه صادر شده است و از این میزان، ۱۵ هزار و ۷۲۶ هکتار مربوط به باغات مرکبات و سیاه‌ریشه و هزار و ۷۰۰ هکتار نیز مربوط به باغات کیوی است.
وی با تاکید بر اهمیت این طرح در مدیریت پایدار باغات، افزود: شناسنامه‌دار کردن باغات به ما این امکان را می‌دهد که با داشتن اطلاعات دقیق و به‌روز از وضعیت باغات، برنامه‌ریزی‌های علمی و هدفمندتری برای افزایش بهره‌وری، کنترل آفات و بیماری‌ها، و بهبود کیفیت محصولات داشته باشیم.
این اقدام همچنین به تسهیل فرآیند نظارت و ارائه خدمات حمایتی به باغداران کمک شایانی می‌کند.
باقری ادامه داد: این طرح با همکاری و مشارکت فعال مدیران، کارشناسان و اصناف مرتبط در سطح شهرستان‌ها پیش می‌رود و هدف نهایی ما پوشش کامل تمامی باغات استان است.
شناسنامه‌دار کردن باغات نه‌تنها به نفع باغداران، بلکه به نفع کل زنجیره ارزش کشاورزی و اقتصاد استان خواهد بود.
وی همچنین از تلاش‌های همه‌جانبه کارشناسان و مسئولان مرتبط تقدیر کرد و خاطرنشان ساخت: با ادامه روند کنونی، امیدواریم تا پایان سال جاری شاهد پوشش بیش‌تر باغات استان در این طرح باشیم و گام‌های مؤثری در راستای توسعه پایدار بخش باغبانی برداریم.