خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 22 اسفند 1403
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

۱۱۸ هزار خانه در استرالیا همچنان بی‌برق هستند

باشگاه خبرنگاران | بین‌الملل | سه شنبه، 21 اسفند 1403 - 23:00
در پی وقوع طوفان آلفرد، حدود ۱۱۸۰۰۰ خانه در شمال شرقی استرالیا همچنان بدون برق هستند.
كوئينزلند،بارندگي،برق،خانه

باشگاه خبرنگاران جوان؛ مریم حسینی - سی بی اس نیوز روز سه شنبه گزارش داد که در پی طوفان استوایی آلفرد، حدود ۱۱۸۰۰۰ خانه در ایالت کوئینزلند در شمال شرقی استرالیا همچنان بدون برق هستند.
دیوید کریسافولی، نخست‌وزیر کوئینزلند گفت که هشدار‌های اضطراری با کاهش بارندگی و شروع به پایین آمدن آب رودخانه‌ها لغو شده است.
دیوید کریسافولی گفت: "بارندگی در حال کاهش است، رودخانه‌ها در حال عقب نشینی هستند و تهدید بارندگی شدید رفع می‌شود.
با این وضعیت گامی به سمت بهبودی برداشته می‌شود.
"
نزدیک به ۱۱۸۰۰۰ خانه از ۴۵۰۰۰۰ خانه که در جریان طوفان برق نداشتند هنوز بدون برق هستند.
کریسافولی در یک نشست خبری با رسانه‌ها گفت که این تعداد قابل توجهی است.
وی خاطرنشان کرد که ۳۶۰ مدرسه بازگشایی شده‌اند، به این معنی که "بیش از نیمی از بچه‌های کوئینزلند امروز به مدرسه بازگشته‌اند" و شبکه حمل و نقل نیز در حال بهبود است.
منبع: آناتولی