خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 22 اسفند 1403
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

احکام رتبه‌بندی فرهنگیان بازنشسته مهر ۱۴۰۰ صادر شد

باشگاه خبرنگاران | سلامت و پزشکی | چهارشنبه، 22 اسفند 1403 - 08:06
سخنگوی وزارت آموزش و پرورش گفت: فرهنگیانی که در مهر سال ۱۴۰۰ بازنشسته شده اند، در احکام رتبه‌بندی قرار گرفتند.
بازنشسته،احكام،خبرنگاران،اعتراض

باشگاه خبرنگاران جوان؛ نرگس امام‌جمعه - علی فرهادی، سخنگوی وزارت آموزش و پرورش،گفت: «فرهنگیانی که در مهر سال ۱۴۰۰ بازنشسته شده اند، در احکام رتبه‌بندی قرار گرفتند.»
سخنگوی وزارت آموزش و پرورش در گفت‌و‌گو با باشگاه خبرنگاران با بیان این که وزارت آموزش و پرورش در سال گذشته به فرهنگیان بازنشسته‌ای که در سال ۱۴۰۰ بازنشسته شده بودند، فرصت اعتراض به احکام رتبه‌بندی را داده است، افزود: «در سال ۱۴۰۲ نیز به شاغلین و بازنشستگان فرهنگی فرصت اعتراض به احکام رتبه‌بندی داده شد و ۵۷۲ هزار نفر نسبت به رتبه خود اعتراض کردند.»
علی فرهادی ادامه داد: «اعتراضات فرهنگیان بازنشسته مهر ۱۴۰۰ که در سامانه ثبت شده بود، بررسی و نتایج آن اعلام شد.
همچنین افرادی که در سال ۱۴۰۰ بازنشسته شدند، اما صندوق بازنشستگی کشور احکام رتبه‌بندی آن‌ها را صادر نکرده بود، با پیگیری این وزارتخانه، احکام رتبه‌بندیشان صادر شد.»
پیش از این شهروند خبرنگاران باشگاه خبرنگاران جوان از عدم اجرای طرح رتبه بندی برای معلمان بازنشسته مهر ۱۴۰۰ خبر داده بودند.