خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 22 اسفند 1403
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

قتل مرد بازاریاب که جنس‌ها را ارزان فروخت

اعتماد | همه | چهارشنبه، 22 اسفند 1403 - 09:06
مردی که در درگیری با بازاریاب شرکتی او را با ۶ ضربه‌ چاقو به قتل رسانده بود، ساعتی بعد از جنایت توسط پلیس دستگیر شد.
جنايت،چاقو،قتل،بازارياب،مردي،دستگير،درگيري،پليس

مردی که در درگیری با بازاریاب شرکتی او را با ۶ ضربه‌ چاقو به قتل رسانده بود، ساعتی بعد از جنایت توسط پلیس دستگیر شد.
کد خبر: 703877 | ۱۴۰۳/۱۲/۲۲ ۰۹:۰۴:۱۵
مردی که در درگیری با بازاریاب شرکتی او را با ۶ ضربه‌ چاقو به قتل رسانده بود، ساعتی بعد از جنایت توسط پلیس دستگیر شد.
به گزارش همشهری، شامگاه دوشنبه به مأموران کلانتری125یوسف‌آباد خبر رسید مردی که بر اثر اصابت ضربات چاقو به‌شدت مجروح شده بود در بیمارستان جانش را از دست داده است.
شواهد اولیه نشان می‌داد او در جریان درگیری در خیابان ابن‌سینا به‌شدت مجروح و به بیمارستان منتقل شده بود.
با گزارش وقوع این جنایت، گروهی از کارآگاهان پلیس آگاهی تحقیقات تخصصی در این‌باره را آغاز کردند.
آنها با بازبینی دوربین‌های مداربسته متوجه شدند که قاتل در یک خودروی پژو207مرتکب جنایت و پس از ارتکاب جنایت متواری شده است.
در این شرایط بود که مأموران موفق شدند متهم را شناسایی و دستگیر کنند.
او در جریان بازجویی‌ها به قتل اعتراف کرد و گفت:‌ من مدیرعامل یک شرکت مواد شیمیایی واقع در غرب تهران هستم و مقتول به‌عنوان بازاریاب مشغول فعالیت بود؛ او جنس‌های شرکت را زیر قیمت فروخته بود که همین موضوع باعث ایجاد اختلاف بین ما شد.
روز حادثه با مقتول در خودروام قرار ملاقات گذاشتم و چند لحظه بعد از شروع حرف‌هایمان با هم درگیر شدیم و او را با چاقو به قتل رساندم.
او پیش از مرگ، خودش را از ماشین پایین انداخت و من هم فرار کردم.
براساس این گزارش هم‌اکنون متهم با قرار قانونی در بازداشت به سر می‌برد و تحقیقات در این‌باره ادامه دارد.