هشدار قبیله «آل الهیمد» خطاب به «الجولانی»: صبر ما را امتحان نکنید
یکی از قبایل مطرح سوریه در شهر الصنمین پیام هشدارآمیزی را خطاب به رژیم تروریستی الجولانی مخابره کرد.

کد خبر: 703884 | ۱۴۰۳/۱۲/۲۲ ۰۹:۲۴:۵۶
در سایه تنشهای به وجود آمده در شهر الصنمین و حملات پی در پی عناصر وابسته به تروریستهای حاکم بر سوریه، قبیله آل الهیمد با ارسال یک پیام هشدار دهنده اعلام کرد: ما جنگ طلب یا به دنبال فتنه انگیزی نیستیم اما اگر شما خواهان درگیری و ریختن خون زنان و کودکان ما هستید ما با شما میجنگیم.
به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روسیا الیوم، در ادامه این پیام آمده است: هر شخص یا گروهی که به ما تجاوز کند هدف مشروعی برای ما به شمار میرود و به هیچ متجاوزی رحم نخواهیم کرد.
قبیله آل الهیمد اضافه کرد: شما شاهد واکنش کوبنده ما به معنی واقعی کلمه خواهید بود پس صبر ما را آزمایش نکنید و ما را به سمت جنگ داخلی عشایری سوق ندهید.
لازم به ذکر است که از روز پنجشنبه مناطق مختلف سوریه شاهد حملات وحشیانه عناصر رژیم الجولانی علیه غیرنظامیان به ویژه علویها و ریخته شدن خون بیش از هزار نفر بوده است.