خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 22 اسفند 1403
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

افزایش محسوس تولید و فروش خودرو در بهمن+ جزئیات

مهر | اقتصادی، بازار | چهارشنبه، 22 اسفند 1403 - 10:18
تولید و فروش رشته فعالیت خودرو و قطعات در بهمن نسبت به ماه مشابه پارسال به ترتیب افزایش ۳.۷ و ۶.۵ درصدی و نسبت به ماه قبل افزایش ۱۱ و ۲۸.۳ درصدی داشته است.
ماه،افزايش

به گزارشش خبرنگار مهر، بررسی شاخص‌های تولید و فروش رشته فعالیت خودرو و قطعات از سوی مرکز پژوهش‌های مجلس نشان می‌دهد که در بهمن ماه سال ۱۴۰۳ شاخص تولید رشته فعالیت خودرو و قطعات بر مبنای شرکت‌های بورسی نسبت به ماه مشابه سال قبل افزایش ۳.۷ درصدی و نسبت به ماه قبل افزایش ۱۱ درصدی داشته است.
همچنین شاخص فروش این رشته فعالیت نسبت به ماه مشابه سال قبل افزایش ۶.۵ درصدی و نسبت به ماه قبل افزایش ۲۸.۳ درصدی داشته است.
همان طور که در شکل ۱۰ نشان داده شده نسبت به ماه قبل شاخص تولید و فروش تمام زیربخش‌ها افزایش یافته است.
همچنین مطابق شکل ۱۱ نسبت به ماه مشابه سال قبل نیز شاخص تولید و فروش تمام زیربخش‌ها افزایش یافته است.