خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 22 اسفند 1403
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

سخنگوی دولت: با بانیان تجمعات غیرقانونی برخورد می‌شود - تسنیم

تسنیم | سیاسی | چهارشنبه، 22 اسفند 1403 - 11:13
مهاجرانی در واکنش به برگزاری برخی تجمعات در روزهای گذشته نیز گفت: وزارت کشور در این خصوص اطلاعیه ای منتشر و اعلام کرد با شناسایی بانیان تجمعاتی که نظم و آرامش جامعه را برهم می زند، برخورد خواهد شد.
وزارت،دولت،جلسه،روز،گزارش،كشور

به گزارش خبرنگار حوزه دولت خبرگزاری تسنیم، فاطمه مهاجرانی سخنگوی دولت در حاشیه جلسه امروز هیئت دولت در جمع خبرنگاران ضمن گرامیداشت ماه مبارک رمضان و روز شهید، بیان کرد: در جلسه امروز هیئت وزیران گزارش همکاری معاونت علمی با وزارت ورزش در راه‌اندازی مرکز هوش مصنوعی در صنعت ورزش ارائه شد.
وی عنوان کرد: هم‌چنین گزارش وزارت کشور در مدیریت انرژی در زمستان بیان شد؛ در زمستان شرایط سختی داشتیم و حدود 7 روز در برخی استان‌ها تعطیلی داشتیم.
سخنگوی دولت در واکنش به برگزاری برخی تجمعات در روزهای گذشته نیز گفت: درباره عملکرد وزارت کشور درخصوص برخی تجمعات سوالاتی مطرح بود که وزارت کشور در این خصوص اطلاعیه‌ای منتشر و اعلام کرد با شناسایی بانیان تجمعاتی که نظم و آرامش جامعه را برهم می‌زند، برخورد خواهد شد.
مهاجرانی هم‌چنین اعلام کرد که آخرین جلسه سخنگویی خود با خبرنگاران در روز دوشنبه 27 اسفندماه برگزار خواهد شد.
ادامه دارد...