خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 22 اسفند 1403
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

توزیع یک میلیون بسته معیشتی / برپایی 80هزار سفره افطاری

تسنیم | استان‌ها | چهارشنبه، 22 اسفند 1403 - 12:54
مسئول سازمان بسیج سازندگی سپاه امام رضا (ع) گفت: سپاه امام رضا (ع) با همکاری گروه های جهادی در استان خراسان رضوی، طرح «ضیافت کریمانه» را در ماه مبارک رمضان و ایام نوروز 1404 به اجرا درمی آورد.
توزيع،استان،بسته،جهادي،معيشتي،بسيج،امام،روحاني،سپاه،برپايي

به گزارش خبرگزاری تسنیم از مشهد، به نقل از روابط عمومی سپاه امام رضا(ع)، سرهنگ پاسدار محمد روحانی،با اشاره به ابلاغ سازمان بسیج، هدف از این طرح را توزیع یک میلیون بسته معیشتی، برپایی سفره‌های افطاری و تهیه و توزیع پوشاک برای نیازمندان عنوان کرد و اظهارداشت:بر اساس برنامه‌ریزی‌های انجام شده، بیش از 80 هزار بسته معیشتی در استان خراسان رضوی توزیع خواهد شد.
وی با اعلام اینکه تا کنون حدود 900 گروه جهادی در قالب 12 هزار نفر برای شرکت در این طرح اعلام آمادگی کرده‌اند، افزود: این گروه‌ها در 140 پروژه عمرانی، 19 گروه پزشکی و 170 گروه فرهنگی فعالیت خواهند داشت.
مسئول سازمان بسیج سازندگی سپاه امام رضا (ع) همچنین از برپایی 1558 سفره افطاری توسط پایگاه‌های بسیج و گروه‌های جهادی و میزبانی از 141 هزار نفر خبرداد و گفت: تا کنون 6500 بسته معیشتی به ارزش تقریبی 5 میلیارد تومان و 1070 بسته لباس در سطح استان توزیع شده است.
روحانی با دعوت از خیرین و مردم نیکوکار استان برای مشارکت در این طرح، تاکید کرد:مردم خراسان همواره در کمک به نیازمندان پیشقدم بوده‌اند و امیدواریم با مشارکت همگانی بتوانیم در روز میلاد امام حسن مجتبی (ع) شاهد برپایی هزاران سفره و توزیع هزاران بسته معیشتی در سطح استان باشیم.
وی در پاسخ به سوالی در خصوص نحوه توزیع کمک‌ها، گفت: فعالیت‌ها بیشتر در مناطق محروم هر شهرستان متمرکز است، اما محدودیتی برای فعالیت در سایر مناطق وجود ندارد.
مسئول سازمان بسیج سازندگی سپاه امام رضا (ع) پیش‌بینی کرد: تعداد گروه‌های جهادی و میزان کمک‌ها تا پایان ماه رمضان افزایش چشمگیری داشته باشد و فعالیت‌ها بیش از پیش گسترش یابد.
روحانی خاطرنشان کرد: علاوه بر گروه‌های جهادی مستقر در استان، گروه‌هایی از خارج استان نیز برای کمک به مناطق محروم اعزام خواهند شد.
انتهای پیام/282