خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 22 اسفند 1403
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

کاهش 13 درصدی تصادفات فوتی در گیلان طی 11 ماهه سال جاری

تسنیم | استان‌ها | چهارشنبه، 22 اسفند 1403 - 14:54
جانشین فرمانده انتظامی استان گیلان از کاهش 13 درصدی تصادفات فوتی در 11 ماهه سال جاری خبر داد و بر لزوم مشارکت مردم در پویش «نه به تصادف» تاکید کرد.
تصادفات،گيلان،كاهش،استان،پويش،انتظامي،اشاره

سرهنگ حسین حسن‌پور جانشین فرمانده انتظامی گیلان امروز در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در رشت به اهمیت کاهش تصادفات در استان اشاره کرد و گفت: کاهش تصادفات یکی از مأموریت‌های اصلی نیروی انتظامی و به ویژه پلیس راهور است و ما در این بخش از تمام ظرفیت‌ها و سامانه‌ها استفاده می‌کنیم.
وی به آمار تصادفات در 11 ماهه سال جاری در استان گیلان اشاره کرد و افزود: خوبشختانه طی ماه‌های گذشته شاهد کاهش 10 درصدی تصادفات جاده‌ای در استان گیلان نسبت به مدت مشابه سال گذشته بودیم.
فرمانده انتظامی گیلان درخصوص تصادفات منجر به فوت نیز گفت: خوشبختانه با همکاری مردم و رانندگان، ما شاهد کاهش 13 درصدی در تصادفات فوتی هستیم و این موضوع برای ما بسیار مهم است و هرساله تلاش می‌کنیم تا تصادفات را کاهش دهیم.
حسن‌پور همچنین به ورود مسافران و تردد خودروها به استان گیلان در آستانه سال جدید اشاره کرد و افزود: ریاست جمهوری اسلامی ایران پویشی تحت عنوان «نه به تصادف» را اعلام کرده‌اند که در این راستا از تمامی رانندگان و مسافرانی که به استان گیلان سفر می‌کنند، درخوسات می‌کنیم با رعایت قوانین و مقررات راهنمایی و رانندگی به این پویش بپیوندند.
وی با اشاره به اهمیت توجه به قوانین راهنمایی و رانندگی بیان کرد: این پویش می‌تواند به کاهش تصادفات کمک شایانی کند و امیدواریم که مردم عزیز با رای مثبت به این پویش، بتوانیم هرساله توفیق قابل توجهی در کاهش تصادفات در استان گیلان داشته باشیم.
فرمانده انتظامی گیلان اظهار امیدواری کرد که با مشارکت مردم عزیز و رای مثبت آنان به این پویش، شاهد کاهش قابل توجه تصادفات در سال جاری و همچنین در ایام مسافرتی پیش‌رو باشیم.
انتهای پیام/