خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 22 اسفند 1403
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

جمع آوری ۷ میلیارد تومان در جشن گلریزان امسال گلستان

مهر | استان‌ها | چهارشنبه، 22 اسفند 1403 - 17:24
گرگان- رئیس کل دادگستری گلستان از حضور پررنگ ورزشکاران و مشارکت ایرانیان خارج از کشور در جشن گلریزان خبر داد و گفت: به همت خیران هفت میلیارد تومان برای آزادی محکومان مالی جمع آوری شد.
بدهي،آسيابي،خيران،غيرعمد،زنداني،جرايم،آزاد

به گزارش خبرگزاری مهر، حیدر آسیابی اظهار کرد: کمک‌های جمع آوری شده از سوی خیران و مردم، فقط برای آزادی محکومان مالی و جرایم غیرعمد هزینه می‌شود و شامل افرادی مانند کلاهبرداران و سارقان نخواهد شد.
وی با اشاره به جمع آوری هفت میلیارد تومان در قالب گلریزان های گرگان و گنبدکاووس، افزود: امسال ورزشکاران به ویژه هیئت کشتی استان برای کمک به زندانیان حضور پررنگ داشتند و مشارکت ایرانیان خارج از کشور هم، قابل توجه بود.
رئیس کل دادگستری گلستان گفت: هم‌اکنون ۱۵۴ زندانی نیازمند که به دلیل ناتوانی در پرداخت بدهی در زندان هستند، در انتظار آزادی‌اند و با کمک‌های خیران تلاش خواهد شد تا شب عید آزاد شوند.
وی از مردم استان دعوت کرد با مبالغ هر چند کم، در این کار خیر مشارکت کنندو ادامه داد: از ابتدای امسال تاکنون، ۴۳۵ زندانی جرایم غیرعمد آزاد شده‌اند.
میزان کل بدهی این افراد ۸۰۰ میلیارد تومان بوده که بخش زیادی از آن یعنی حدود ۲۰ درصد توسط شاکیان بخشیده شده و بقیه از طریق ستاد دیه و کمک خیرین تأمین شد.
آسیابی گفت: بخشی از این بدهی‌ها نیز، با استفاده از احکام قضائی، تقسیط شده تا مددجویان بتوانند پس از آزادی، بدهی خود را در طول زمان پرداخت کنند.