خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 22 اسفند 1403
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

فرمانداری مراغه در جریان نام‌گذاری آزادراه مراغه-هشترود نبود - تسنیم

تسنیم | استان‌ها | چهارشنبه، 22 اسفند 1403 - 19:13
فرماندار شهرستان ویژه مراغه گفت: تصمیمات درخصوص آزادراه مراغه - هشترود در سطح وزارت انجام گرفته و فرمانداری مراغه در جریان جزئیات نبوده است.
آزادراه،مراغه،مستقيماً،افتتاح،آيين

امین امینیان، فرماندار ویژه شهرستان مراغه، در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در تبریز، درباره موضوع تغییر نام آزادراه مراغه-هشترود به نام شهید مالک رحمتی، گفت: هنوز آزادراه مراغه-هشترود نام‌گذاری نشده و نام‌گذاری آزادراه‌ها کمیسیون مربوط‌ به خود را دارد که پس از پایان پروژه جریان می‌یابد.
وی، از فرایندهای طی شده در خصوص نام‌گذاری آزادراه مراغه-هشترود در گذشته اظهار بی‌اطلاعی کرد و گفت: مباحث مربوط به آزادراه مستقیماً از سوی شرکت آزادراه‌ها پیگیری می‌شود و برگزاری آیین افتتاح نیز مستقیماً توسط وزارت برنامه‌ریزی و اجرا شده است.
فرماندار شهرستان ویژه مراغه، گفت: دعوت‌های آیین افتتاح این آزادراه نیز مستقیماً از سوی قرارگاه خاتم و شرکت تهران گسترش انجام شده و هماهنگی مختصری با معاونت امور عمرانی استانداری آذربایجان‌ شرقی صورت گرفته بود.
تمام تصمیمات در سطح وزارت انجام گرفته و فرمانداری مراغه در جریان جزئیات نبوده‌ است.
امینیان در خصوص متن نوشته شده «آزادراه شهید مالک رحمتی» روی ماشین‌آلات مستقر در آیین افتتاح، گفت: این‌گونه نوشتار روی ماشین‌آلات اداره کل راهداری مرسوم نیست و احتمالاً ماشین‌آلات مربوط به شرکت پیمانکار بوده است.
انتهای پیام/