خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 23 اسفند 1403
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

پسکوف: روسیه و آمریکا می‌توانند در حوزه عناصر کمیاب همکاری کنند

مهر | بین‌الملل | چهارشنبه، 22 اسفند 1403 - 22:24
سخنگوی ریاست جمهوری روسیه اعلام کرد: فرصت هایی برای همکاری بین روسیه و آمریکا در حوزه اقتصاد از جمله عناصر کمیاب وجود دارد، اما هنوز توافق مشخصی در این باره وجود ندارد.
روسيه،مسلح،نيروهاي،ديميتري،كورسك،مسكو

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری ریانووستی، دیمیتری پسکوف سخنگوی ریاست جمهوری روسیه امروز چهارشنبه اعلام کرد: از نزدیک اطلاعات نیروهای مسلح روسیه در کورسک را زیر نظر داریم.
داده ها نشان می دهد که نیروهای مسلح روسیه به طور موفقیت آمیزی در حال پیشرفت هستند.
سخنگوی ریاست جمهوری روسیه در این خصوص ادامه داد: نیروهای مسلح روسیه در منطقه کورسک عملکرد خوبی دارند.
برای اظهارنظر درباره آتش بس پیشنهادی زود است، مسکو باید ابتدا اطلاعات مربوطه را از ایالات متحده دریافت کند.
روبیو وزیر امور خارجه و والتز مشاور امنیت ملی آمریکا مسکو را در جریان جزئیات مذاکرات واشنگتن و کی یف قرار خواهند داد.
روسیه اظهارات مطرح شده پس از مذاکرات بین ایالات متحده و اوکراین را به دقت بررسی می کند.
دیمیتری پسکوف گفت: فرصت هایی برای همکاری بین روسیه و آمریکا در حوزه اقتصاد از جمله عناصر کمیاب وجود دارد، اما هنوز توافق مشخصی در این باره وجود ندارد.