افزایش ۱۰ درصدی تولید گوشت مرغ در فارس
شیراز- رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان فارس گفت: میزان جوجه ریزی در این استان در سال جاری قریب به ۱۳۰ میلیون و ۷۰۰ هزار قطعه بود که نسبت به سال گذشته، افزایش ۱۰ درصدی داشت.

به گزارش خبرگزاری مهر، مجتبی دهقان پور صبح پنج شنبه در جلسه جهاد کشاورزی فارس با اشاره به اینکه سرانه مصرف گوشت سفید بیش از ۱۷۰ هزارتن در سال است، افزود: میزان تولید گوشت مرغ در سال جاری ۲۲۰ هزار تن بود که علاوه بر تأمین نیاز ۱۰۰ درصدی استان، صادرات به سایر استانها نیز صورت گرفت.
وی ادامه داد: استان فارس پس از استانهای مازندران، گیلان و گلستان در جایگاه چهارم تولید گوشت مرغ کشور قرار دارد.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان فارس افزود: در سال جاری بیش از دو میلیون و ۵۰۰ هزار قطعه مرغ زنده و قریب به ۱۱ هزارتن مرغ گرم با مجوز از استان فارس به سایر استانها ارسال و نیز بالغ بر ۲۰ هزارتن گوشت مرغ منجمد از این استان به سایر استانها و یا خارج از کشور صادر شده است.
دهقان پور گفت: راه اندازی مجدد هفت واحد مرغ مادر راکد با ظرفیت تولید سالانه بیش از ۱۹ میلیون قطعه جوجه یک روزه در هر دوره پرورش و راه اندازی ۱۸ واحد پرورش مرغ گوشتی با ظرفیت تولید ۵۲۰ تن گوشت مرغ در هر دوره جوجهریزی در سال جاری از دیگر اقدامات صورت گرفته سازمان جهاد کشاورزی فارس است.
وی افزود: همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان و نزدیک شدن به ایام نوروز، ۱۲۰۰ تن گوشت مرغ به قیمت هر کیلو ۶۵ هزار و ۷۰۰ تومان در حال توزیع است.
تولید بالغ بر ۷۶ هزار تن تخم مرغ در فارس
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان فارس گفت: در سال جاری بالغ بر ۷۶ هزار تن تخم مرغ در این استان تولید شد که نسبت به سال گذشته با تولید ۶۵ هزار تن، ۱۶ درصد رشد داشت.
وی ادامه داد: در حال حاضر ۸۰ واحد پرورش مرغ تخمگذار با ظرفیتی بالغ بر ۶ میلیون قطعه در استان فارس در حال فعالیت است.
دهقان پور با اشاره به اینکه در سال جاری پنج واحد راکد پرورش مرغ تخمگذار مجدداً با ظرفیت حدود ۲۰۰ هزار قطعه راه اندازی شد، تصریح کرد: با فعال شدن واحدهای مذکور قریب به چهار هزار تن به تولید در هر دوره پولت ریزی اضافه شد.