رئیس جمهور وارد قرچک شد
رئیس جمهور در چهارمین مرحله از سفر به شهرستانهای استان تهران، دقایقی قبل وارد شهرستان قرچک در جنوب شرق این استان شد.

باشگاه خبرنگاران جوان - مسعود پزشکیان امروز پنج شنبه قرار است در جریان سفر به شهرستانهای قرچک، پاکدشت، ورامین و پیشوا از چند مجموعه تولیدی، صنعتی و اقتصادی بازدید کند.
دیدار و گفتوگو با هنرمندان و فعالان صنایع دستی، نشست با مدیران منطقه جنوب شرق استان تهران، دیدار و گفتوگو با خانواده شهدا و افتتاح ویدیو کنفرانسی چند پروژه از برنامههای رئیسجمهور در این سفر یک روزه است.
به گزارش ایرنا، این چهارمین دور از سفرهای رئیسجمهور به شهرستانهای استان تهران است؛ رئیسجمهور پنجشنبه هفته گذشته ۱۶ اسفند ماه نیز در قالب دور سوم پنجمین سفر استانی خود، به شهرستانهای پردیس، فیروزکوه و دماوند سفر کرده بود.
اسلامشهر، بهارستان و رباط کریم میزبان دومین دور از سفر رئیسجمهور به شهرستانهای استان تهران بودند و دکتر پزشکیان پنجشنبه ۲ اسفند ماه نیز در شهرستانهای شهریار، قدس و ملارد حضور یافت.
گفتنی است، رئیسجمهور تاکنون به استانهای سیستان و بلوچستان، خراسان شمالی، خوزستان و بوشهر سفر کرده است.
پزشکیان در نخستین سفر استانی خود روز پنجشنبه اول آذر ماه به شهر زاهدان مرکز استان سیستان و بلوچستان سفر کرد و سپس چهارشنبه ۵ دیماه در دومین سفر استانی به استان خراسان شمالی رفت.
همچنین شهرستانهای چابهار و زابل مقاصد مرحله دوم سفر استانی رئیسجمهور به سیستان و بلوچستان بودند.
دکتر پزشکیان سوم بهمن ۱۴۰۳ در سومین سفر استانی دولت چهاردهم به استان خوزستان سفر کرد و سپس ۲۴ بهمن ۱۴۰۳ در استان بوشهر دیار نخل و دریا حضور یافت.