خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 23 اسفند 1403
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

کم‌کاریِ ادارات و بانک‌ها در جذب منابع پذیرفتنی نیست - تسنیم

تسنیم | استان‌ها | پنجشنبه، 23 اسفند 1403 - 12:13
استاندار مرکزی گفت: اهمیت موضوع اشتغال و منابع آن روشن است و هیچ گونه کم کاری و غفلت در جذب منابع از سوی بانک ها، دستگاه ها و مدیران برای ما قابل پذیرش نیست، باید برای ما محرز شود که کدام یک از بخش ها در جذب و پرداخت تسهیلات کم کاری داشته اند.
تسهيلات،جذب،پرداخت،استان،اشتغالزايي،مركزي،منابع،عنوان،زنديه، ...

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اراک، مهدی زندیه وکیلی پیش از ظهر امروز در کارگروه تخصصی اشتغال استان مرکزی با اشاره به عملکرد استان در جذب و پرداخت تسهیلات اشتغالزایی اظهار داشت: اهمیت موضوع اشتغال و منابعی که در اختیار داریم بر همگان واقف است‌ و هیچ‌گونه‌کم‌کاری و غفلت در جذب منابع از سوی بانک‌ها، دستگاه‌ها و مدیران برای ما قابل پذیرش نیست، باید برای ما محرز شود که کدام یک از بخش‌ها در جذب و پرداخت تسهیلات کم کاری داشتند و این موضوع را به اطلاع مردم برسانیم.
وی افزود: مجموعه استان باید یک عزم جدی برای جذب منابع اشتغالزایی داشته باشند، لازم است اعتبارات در سه ماه ابتدایی سال آینده جذب شود چراکه جذب اعتبارات به شدت در معدل استان موثر است، بانک‌هایی که بیشترین سهم جذب منابع و پرداخت تسهیلات اشتغالزایی را دارند در افزایش معدل استان تاثیرگذار خواهند بود.
استاندار مرکزی تصریح کرد: استان مرکزی جایگاه 28 در تخصیص منابع و رتبه 18 در پرداخت تسهیلات را دارد، این در حالی است که مجموع فعالیت‌های استان سبب شده رتبه هجدهم در پرداخت تسهیلات را کسب کرده کنیم و نشان می‌دهد از برنامه بسیار عقب هستیم و بانک‌ها باید تلاش کنند در روزهای پایانی سال پرداخت تسهیلات به روز‌ انجام شود.
زندیه وکیلی با اشاره به عملکرد ضعیف برخی از بانک‌ها در جذب و پرداخت تسهیلات اشتغالزایی، گفت: لیست سهمیه ما بر اساس توجیهی به بانک‌ها پرداخت شده است بنابراین منابعی که در اختیار قرار گرفته حاصل اطمینان به بانک است، نباید کاری شود که این اطمینان سلب شود، بانک‌هایی که مطابق با برنامه پیش نرفته‌اند باید در ادامه با یک برنامه ریزی خاص پیش بروند.
وی عنوان کرد: تسهیلات اشتغالزایی جز 3و‌4 بند ب تبصره 2 قانون بودجه سال 1403 وظیفه تکلیفی است و منابع آن را دولت تامین کرده است و باید پرداخت شود.
استاندار مرکزی ادامه داد: با توجه به شرایط اقتصادی و معیشتی مردم نیز افرادی به ریالی از این تسهیلات برای اداره زندگی خود نیاز دارند بنابراین کوتاهی هیچ یک از دستگاه‌ها در این زمینه پذیرفته‌ نخواهد بود، در پرداخت تسهیلات اصلا نباید کوتاهی داشته باشیم.
زندیه وکیلی عنوان کرد: بنده به عنوان استاندار و شما به عنوان مدیران با مردمی مواجه هستیم که با مشکلات معیشتی روبه‌رو هستند به ویژه نهادهای حمایتی که با افراد محروم جامعه روبه‌رو هستند و اگر این تسهیلات به موقع جذب نشود برای ما پذیرفتی نیست که نتوانیم تسهیلات را جذب کنیم.
وی خاطرنشان کرد: رتبه پانزدهم استان مرکزی در تسهیلات فارغ‌التحصیلان دانشگاهی مطلوب نیست و دستگاهایی که در این حوزه توانمند هستند باید در جذب سهمیه فارغ‌التحصیلان اهتمام داشته باشند.
انتهای پیام/711/