خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 23 اسفند 1403
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

زندگی با آیه‌ها؛ استقامت در برابر سختی‌ها عامل موفقیت است

مهر | استان‌ها | پنجشنبه، 23 اسفند 1403 - 12:41
بوشهر- راهیار بنیاد هدایت استان بوشهر با اشاره به آیه شریفه «فَاستَقِم کَما أُمِرتَ وَ مَن تابَ مَعَک» گفت: استقامت در برابر سختی‌ها مسیر موفقیت را هموار می‌کند.
استقامت،زندگي،آيه،موسوي،خداوند،تاكيد،بوشهر،بنياد،هدايت،استان،هود

حجت‌الاسلام سید مسلم موسوی در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به آیه ۱۱۲ سوره مبارکه هود اظهار کرد: خداوند در این آیه زیبا می‌فرمایند که «فَاستَقِم کَما أُمِرتَ وَمَن تابَ مَعَک» به این معنی است که «همان طور که مأموریت یافته‌ای، ثابت‌قدم باش.
کسانی هم که با تو رو به‌سوی خدا آورده‌اند، ثابت‌قدم باشند.»
وی اضافه کرد: در سوره هود به داستان برخی از پیامبران و ایستادگی آنها در مقابل سختی‌ها و مشکلات بیان شده است؛ برخی از افراد که پیرو حضرت موسی علیه‌السلام بودند وقتی با سختی فراوان به نیل رسیدند و لشکر فرعون را پشت سر خود می‌دیدند، دست و دلشان لرزید و گفتند نکند خداوند ما را فراموش کرده باشد و ما را تنها گذاشته باشد.
راهیار بنیاد هدایت استان بوشهر با بیان اینکه در شرایط سخت خداوند بر ایستادگی تاکید می‌کند تصریح کرد: استقامت در برابر سختی‌ها مسیر موفقیت را هموار می‌کند و در زندگی روزمره خود نیز این موارد و مسائل را می‌بینیم.
وی با بیان اینکه همه ما در زندگی خود کارهایی را شروع کرده‌ایم و به سختی کار رسیده‌ایم افزود: در این شرایط نباید رها کنیم و باید استقامت کنیم چرا که مصائب و سختی‌های رها کردن بیشتر است.
حجت‌الاسلام موسوی تصریح کرد: یک عده به امام حسین علیه السلام نامه نوشتند که بیا ولی بعدها خودشان پا پس کشیدند و اثر این کار نیمه تمام شد کربلا.
راهیار بنیاد هدایت استان بوشهر با بیان اینکه تسلیم نشدن و استقامت رمز طلایی برای زندگی است و موجب موفقیت می‌شود گفت: استقامت در همه عرصه‌های زندگی انسان صدق می‌کند.
وی ادامه داد: همه مسلمانان باید ثابت قدم باشند و برای ایستادن تلاش بیشتری کنند و به زانو درنیایند چراکه جوهره پیروزی استقامت است.
حجت‌الاسلام موسوی افزود: در شرایطی که کشور ما تحریم بود و دیگر کشورها به ما تکنولوژی ندادند، شهید تهرانی‌مقدم‌ها و… کارهای بزرگی را رقم زدند چون آیه را با پوست و گوشت و استخوان خود تجربه کرده بودند.
راهیار بنیاد هدایت استان بوشهر تاکید کرد: وقتی که خداوند به ما تاکید می‌کند که استقامت و پایداری داشته باشید، در مقابل سختی‌ها ما را یاری می‌کند و راه را به ما نشان می‌دهد.
وی تاکید کرد: عهد ما با این آیه شریفه این است که باید در کارهای خیر مثل صدقه دادن باید استمرار داشته باشیم و استقامت داشته باشیم و تسلیم نشده و به فکر سازش با دشمن نباشیم.
حجت‌الاسلام موسوی با بیان اینکه همه ما باید تلاش کنیم با آیه‌هاای قرآن زندگی کنیم اظهار کرد: قرآن دستورات بسیار خوبی برای زندگی ما دارد که باید آنها را بشناسیم و به آنها عمل کنیم.