خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 24 اسفند 1403
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مشوق قانونی برای ارتباط صنعت با دانشگاه چیست؟

تسنیم | استان‌ها | پنجشنبه، 23 اسفند 1403 - 18:13
وزیر علوم، تحقیقات و فناوری گفت: براساس قانون، هزینه کرد صنایع برای پژوهش، صرف مالیات صنایع خواهد شد و حتی این امکان فراهم است که هزینه های مازاد بر مالیات صنایع در این بخش، ذخیره و صرف مالیات های آتی شود.
صنعت،دانشگاه،تراكتورسازي،صنايع،تبريز،مجموعه،فناوري،تحقيقات

به‌گزارش خبرگزاری تسنیم از تبریز، حسین سیمایی صراف در حاشیه بازدید از کارخانه تراکتورسازی تبریز، با اشاره به گام‌های مثبت و تعامل‌گرا بین دانشگاه و صنعت، اظهار کرد: با ایجاد تمهیدات قانونی، تسهیلات قانونی مقرر شده که مشوق بخش خصوصی و صنعت خواهد بود.
وی ادامه داد: در ماده 11 و 13 قانون جهش تولید، ظرفیتی ایجاد شده که بخش صنعت و تولید، به واگذاری تحقیق و پژوهش‌های خود به دانشگاه‌ها اقدام کند.
وزیر علوم، تحقیقات و فناوری تصریح کرد: براساس این ظرفیت قانونی، هزینه‌کرد صنایع برای پژوهش، صرف مالیات صنایع خواهد شد و حتی این امکان فراهم است که هزینه‌های مازاد بر مالیات صنایع در این بخش، ذخیره و صرف مالیات‌های آتی شود.
سیمایی صراف، خاطرنشان کرد: قانون‌گذار اقدام به ایجاد این ظرفیت قانونی، کرده است و ضرورت دارد که صنایع به این قانون اعتماد کنند و رابطه صنعت و دانشگاه با یکدیگر تنگاتنگ شود.
وی کارخانه تراکتورسازی ایران را نمود عینی تحقق ارتباط صنعت با دانشگاه دانست و گفت: روند توسعه فعالیت‌های تراکتورسازی نشان‌گر ارتباط موفق صنعت با دانشگاه است.
وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با اشاره به تفاهم‌نامه‌هایی که امروز مابین دانشگاه صنعتی تبریز و صنایع استان آذربایجان‌شرقی منعقد شد، گفت: انعقاد تفاهم‌نامه میان صنعت و دانشگاه، اولویت وزارت علوم، تحقیقات و فناوری است.
سیمایی صراف با اشاره به فعالیت بیش از شش هزار نیروی فعال و جوان در شرکت تراکتورسازی تبریز، گفت: این مجموعه تولیدی، یکی از کارخانه‌های تولیدی و صنعتی مدرن و موفق کشور است.
وی ادامه داد: اگرچه که تحریم‌ها محدودیت‌هایی در مسیر توسعه تراکتورسازی یا صادرات ایجاد کرده است اما تولیدات این مجموعه به بیش از 40 هزار رسیده است.
وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با اشاره‌ به فرصت‌های ایجادشده ناشی از تحریم در مجموعه صنعتی و تولیدی تراکتورسازی تبریز، گفت: اکنون شاهد این هستیم که در این مجموعه، قطعاتی با همکاری دانشگاه تولید می‌شود و این مجموعه در تولید قطعات صنایع به خودکفایی رسیده است.
انتهای پیام/