خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 24 اسفند 1403
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

محکوم ۲۶ ساله از قصاص نفس رهایی یافت

مشرق | اجتماعی و حوادث | جمعه، 24 اسفند 1403 - 04:41
دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان البرز گفت: یک محکوم به قصاص نفس که هشت سال در زندان بود با گذشت اولیای دم از مجازات رهایی یافت.
اجراي،كرج،كيفري،احكام،محكوم،خيرين،قصاص

به گزارش مشرق، حسن مددی، دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان البرز با اعلام خبر رهایی یک محکوم به قصاص نفس که برای مدت هشت سال در زندان، در انتظار اجرای حکم بود، عنوان کرد: این محکوم ۲۶ ساله در یک درگیری در محل سکونت خود در سال ۱۳۹۵ مرتکب قتل می‌شود و پس از آن در بازداشت بود.
وی با بیان اینکه محکوم در این پرونده از زمان بازداشت با تایید رای در دیوان عالی کشور در ندامتگاه مرکزی کرج در انتظار اجرای حکم قصاص نفس بود، افزود: با تلاش‌های انجام شده در شعبه ششم اجرای احکام کیفری کرج و کمک خیرین و مذاکرات متعدد، روز گذشته اولیای دم با حضور در اجرای احکام کیفری کرج به مناسبت ماه مبارک رمضان از حق خویش گذشتند.
دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان البرز ضمن تقدیر از تلاش‌ها و مذاکرات انجام شده توسط قاضی شعبه ششم اجرای احکام کیفری کرج و خیرین در این پرونده تصریح کرد: بدون شک، گذشت پدر و مادر مقتول از حق قانونی و شرعی خویش و بخشیدن زندگی دوباره به این جوان به مناسبت ایام ماه مبارک رمضان، مهمترین نقش را در این سازش داشته است.