خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 24 اسفند 1403
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

بیماری‌های عصبی عامل افزایش تصادفات نوروزی - تسنیم

تسنیم | اجتماعی و حوادث | جمعه، 24 اسفند 1403 - 11:30
رئیس انجمن علمی بیماری های مغز و اعصاب بر لزوم توجه به نقش بیماری های عصبی در بروز تصادفات رانندگی تأکید کرد و نوشت: پیشگیری از رانندگی در بیمارانی که دچار ضعف عضلانی، اختلال تعادل یا دوبینی هستند، می تواند از وقوع تصادفات جلوگیری کند.
معتمدي،اعصاب،تصادفات،داروهاي،مغز،خواب

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، دکتر محمود معتمدی در نامه‌ای به وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با اشاره به تأثیر مستقیم برخی بیماری‌های مغز و اعصاب بر توانایی رانندگی، خواستار آموزش و مدیریت صحیح این بیماران شد.
وی تصریح کرد: اختلالاتی نظیر صرع، مصرف داروهای خواب‌آور، اختلالات خواب، سکته‌های مغزی، میاستنی و ام‌اس می‌توانند توانایی واکنش سریع و هوشیاری رانندگان را کاهش داده و احتمال تصادفات را افزایش دهند.
معتمدی همچنین بر لزوم آگاهی‌رسانی درباره مدیریت بیماری‌های خواب، مصرف صحیح داروهای خواب‌آور و کنترل مشکلات بینایی ناشی از بیماری‌های مغز و اعصاب تأکید و تصریح کرد: پیشگیری از رانندگی در بیمارانی که دچار ضعف عضلانی، اختلال تعادل یا دوبینی هستند، می‌تواند از وقوع بسیاری از حوادث جاده‌ای جلوگیری کند.
وی ابراز امیدواری کرد: با ارتقای آگاهی عمومی و اجرای سیاست‌های پیشگیرانه، شاهد کاهش تصادفات جاده‌ای مرتبط با بیماری‌های عصبی باشیم.
انتهای پیام/