خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 24 اسفند 1403
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

جوادی: باشگاه‌داران یار و همراه اداره کل ورزش و جوانان تهران هستند

باشگاه خبرنگاران | ورزشی | جمعه، 24 اسفند 1403 - 13:41
اعضاء هیات مدیره انجمن صنفی باشگاه‌داران با علی جوادی مدیر کل ورزش و جوانان استان تهران دیداری از جنس صمیمیت و همدلی داشتند.
ورزش،باشگاه،تهران،داران،انجمن،جوانان،استان،جوادي،مدير

باشگاه خبرنگاران جوان - اعضاء هیات مدیره انجمن صنفی باشگاه داران روز پنجشنبه ۲۳ اسفند با علی جوادی مدیر کل ورزش و جوانان استان تهران دیداری از جنس صمیمیت و همدلی داشتند.
در این جلسه حسن میرزاآقابیک دبیر کل انجمن گفت: از نزدیک شاهد تلاش شما به عنوان مدیر کل ورزش و جوانان استان در ورزش کشور هستم که اثرات این حضور در تیم‌های ملی و لیگ‌های کشور قابل مشاهده است.
همچنین در ادامه کاوه صدقی رئیس انجمن باشگاه داران ضمن خسته نباشید به جوادی و همکارانش به برخی از نکات کلیدی حضور او در ورزش تهران اشاره و درخواست نمود که باشگاه‌داران را همراه و یار اداره کل و ورزش و جوانان در استان بدانند.
علی جوادی مدیر کل ورزش و جوانان تهران نیز ضمن جمع بندی موضوعات مطرح شده گفت: شما باشگاه داران همکاران افتخاری ما هستید که بدون پرداخت حق الزحمه کمک حال ورزش تهران هستید.
من و همکارانم زحمات شما را در راه داشتن جامعه‌ای سلامت، تندرست و شاداب در باشگاه‌ها ارج می نهیم و همیشه در کنار شما بوده و خواهیم بود.
وی افزود: نگاه من به المپیک آینده، حضور پررنگ ورزشکاران تهران و کسب مدال‌های خوش رنگ آنان است.
دوست دارم پذیرای قهرمانان ملی با بهترین شرایط باشید.
مدیرکل ورزش و جوانان استان تهران یادآورشد: حتما در برخی از تصمیم گیری‌های آینده در خصوص باشگاه‌ها برای مشورت و ارائه پیشنهادات عمل می‌کنیم.
گفتنی است در این جلسه اعضای حاضر انجمن به طرح پیشنهادات و مشکلات باشگاه داران پرداختند.
منبع: روابط عمومی انجمن صنفی باشگاه داران