خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 25 اسفند 1403
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

پورعلی گنجی: 7 فینال دیگر برای قهرمانی داریم

تسنیم | ورزشی | جمعه، 24 اسفند 1403 - 22:30
مدافع تیم فوتبال پرسپولیس گفت، این تیم بدون توجه به حواشی هفت فینال دیگر برای قهرمانی در لیگ برتر پیش رو دارد.
پرسپوليس،داور،صحنه،بگذاريم،بدهيم،شكر،مدافع

به گزارش خبرگزاری تسنیم، مرتضی پورعلی‌گنجی پس از آخرین پیروزی پرسپولیس در سال 1403 اظهار داشت: خدا را شکر امروز یک بازی خیلی خوب را در زمین خودمان انجام دادیم.
فکر می‌کنم در زمین آزادی همه بازی‌ها را می‌توانیم اینگونه انجام بدهیم و نتیجه خوب بگیریم و خدا را شکر با نتیجه امروز حاصل شد.
وی راجع به خطای شدید سامان فلاح و صحبت‌های مدافع ملوان که مدعی بود خطایی مرتکب نشده است، تصریح کرد: فکر می‌کنم باید این حرف را بزند.
در حال حاضر یخ گذاشتم و پایم ورم کرده است.
فکر می‌کنم داور می‌توانست روی این صحنه یک مقدار سخت‌گیر باشد، چرا که توپ را نزد و من توپ را زدم.
حداقل داور می‌توانست اگر به VAR هم نرود در همان صحنه یک کارت زرد بدهد.
داور یک مقدار از این صحنه راحت گذشت.
مدافع تیم فوتبال پرسپولیس در مورد اظهارات محمد کریمی کاپیتان سپاهان که اعتقاد دارد داوری‌ها به سود پرسپولیس است، گفت: بچه‌ها همه رفیق‌های ما هستند و باید به صحبت‌های آنها احترام بگذاریم و نظر خود را می‌دهند.
فکر می‌کنم تنها کاری که به‌عنوان مجموعه پرسپولیس می‌توانیم انجام بدهیم این است که تمرکز خود را روی کار خود بگذاریم و در هر شرایطی سه امتیاز بازی‌ها را بگیریم.
هفت فینال دیگر داریم و ان‌شاءالله بتوانیم ببریم و قهرمان شویم.
پورعلی‌گنجی درباره ارتباط خود با سردار دورسون خاطر نشان کرد: با سردار ارتباط خوبی دارم.
به خاطر اینکه یک رفیق دارد که اعتقاد دارد همزاد من از لحاظ قیافه، حرکات و اخلاقی است.
انتهای پیام/