تولید ماهی دودی به روش سنتی در استان گیلان
باشگاه خبرنگاران
|
تصویری
|
شنبه، 25 اسفند 1403 - 00:13
در باشگاه خبرنگاران جوان آخرین اخبار انتخابات، حوادث، سیاسی، فرهنگی، اقتصادی، اجتماعی، ورزشی، ایران، جهان و آمریکا را بخوانید. کلیپ، عکس، فیلم و نرمافزار دانلود کنید.

دودی کردن ماهی فرایندی است که به منظور، پختن مزه دار کردن و نگهداری طولانی مدت ماهی یا سایر مواد غذایی انجام میشود.
ماهی دودی شده با عطر درخت توسکا از چاشنی و مزهها گیلانی است که در کنار انواع غذاهای محلی این استان سرو میشود.
فرآیند دودی کردن ماهی طی ۱۵ روز و در سه مرحله پاک کردن شکم ماهی و شستشو خواباندن در استخر نمک و در نهایت دودی کردن در انبار دودخانه انجام میشود در گذشته استان گیلان حدود ۶۵ انبار دودخانه سنتی داشت که اکنون تعداد این انبارها کاهش یافته است.