خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 25 اسفند 1403
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

۴۷ پرونده تخلف واحدهای لوازم یدکی در هرمزگان تشکیل شد

مهر | استان‌ها | شنبه، 25 اسفند 1403 - 09:19
بندرعباس-معاون بازرسی، نظارت و حمایت از حقوق مصرف کنندگان هرمزگان از بازرسی ۳۶۴ واحد لوازم یدکی خودرو از ابتدای طرح نظارتی ویژه ماه مبارک رمضان و نوروز ۱۴۰۴ تا کنون در استان خبر داد.
كالا،واحدهاي،استان،كد،تخلف،بازرسي،يدكي،منش،اصالت

به گزارش خبرگزاری مهر، عبدالرضا پیروی منش اظهار داشت: تمامی واحدهای لوازم یدکی ملزم به ثبت اطلاعات کالا در سامانه جامع تجارت بوده و۵۳ قلم کالاهای عرضه شده می‌بایست دارای کد شناسه ۱۳ رقمی کالا و کد رهگیری باشند و در صورت عدم رعایت هر یک از این موارد کالاهای آنها تقلبی و قاچاق شناخته می‌شود.
وی تصریح کرد: شهروندان می‌توانند برای دریافت اصالت کالا با کد دستوری #۷۷۷۷*۴* استعلام کالای مورد تقاضا انجام و از اصالت قانونی بودن آن کالا اطمینان حاصل نمایند.
معاون بازرسی، نظارت و حمایت از حقوق مصرف کنندگان استان هرمزگان افزود: بازرسان این سازمان از ابتدای طرح تا کنون از ۳۶۴ واحدهای توزیع و عرضه لوازم یدکی در استان بازرسی به عمل آوردند.
پیروی منش عنوان کرد: در این مدت ۴۷ پرونده تخلف به ارزش ریالی بیش از یک میلیارد و ۲۱۲ میلیون ریال تشکیل و جهت سیر مراحل قانونی و صدور رای نهایی به تعزیرات حکومتی ارسال شده است.
معاون بازرسی، نظارت و حمایت از حقوق مصرف کنندگان استان در پایان تاکید کرد: شهروندان می‌توانند در صورت مشاهده هر گونه تخلف واحدهای صنفی اعم از کم‌فروشی، گرانفروشی، عدم درج قیمت مراتب تخلف واحدهای صنفی مراتب را با شماره تلفن ۱۲۴ و یا بامراجعه به ادارات تابعه در شهرستان‌ها و در مرکز استان به سازمان صنعت، معدن و تجارت مراجعه نموده و موارد را گزارش نمایند.