خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 25 اسفند 1403
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

جمعه بازار کتاب گرگان

باشگاه خبرنگاران | تصویری | شنبه، 25 اسفند 1403 - 09:19
در باشگاه خبرنگاران جوان آخرین اخبار انتخابات، حوادث، سیاسی، فرهنگی، اقتصادی، اجتماعی، ورزشی، ایران، جهان و آمریکا را بخوانید. کلیپ، عکس، فیلم و نرم‌افزار دانلود کنید.
كتاب،كتابخوانان،مخاطبين،علاقمندان،كتابخواني،فروشندگان،سرد

سال‌هاست که پیاده رو مجاور پارک شهر گرگان در روزهای جمعه پاتوق علاقمندان به کتاب و کتابخوانی می‌باشد.
در تمامی فصول سال در هوای گرم و سرد فروشندگان کتاب که بعضا خودشان هم از کتابخوانان و علاقمندان به شمار می‌روند، صبح زود در این محل مستقر شده تا شرایط عرضه این محصولات فرهنگی با ارزش را برای مخاطبین مهیا سازند.
اما گویا در سال‌های اخیر با گرایش افراد به فضای مجازی، میل و رغبت به این مهم کم شده و تنور کتابخوانی کمی سرد شده است و بیشتر مخاطبان به دنبال فروش کتاب آن‌هم به گونه‌ای که در جایگاه آن نیست روی آورده‌اند.
قطعا موضوع بازیافت مقوله صحیحی بوده اما بعضی از افراد و حتی برخی از فروشندگان نیز از این نحوه برخورد با کتاب‌ها گله‌مند هستند و معتقدند افزوده شدن ابزاری مانند ترازو به این صنف و خرید و فروش کتاب بدین شکل شاید مناسب نباشد.
و از سویی ذائقه برخی مخاطبین نیز تغییر کرده و به کتبی که تناسب زیادی با فرهنگ و هویت ملی‌ ما ندارد علاقمند شده‌اند.
امید است علاوه بر چاره اندیشی در رفع مشکلات فرهنگی و اصلاح و بهسازی این مهم، مسئولین مربوطه در جهت فراهم نمودن مکانی مناسب برای این نمایشگاه هفتگی (که خواسته عرضه کنندگان کتاب و کتابخوانان نیز می‌باشد) اقدام نمایند.