خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 25 اسفند 1403
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

شهرهای کرمان در آماده‌باش؛ لغو مرخصی شهرداران تا پایان نوروز - تسنیم

تسنیم | استان‌ها | شنبه، 25 اسفند 1403 - 10:13
برای اطمینان از اجرای دقیق برنامه های نوروزی، تمامی شهرداران استان کرمان موظف به حضور در محل کار از 20 اسفندماه تا پایان تعطیلات نوروزی هستند.
نوروزي،كرمان،نوروز،استان،استقبال،مسافران،مهمانان،روستاها،شهر ...

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرمان، با نزدیک شدن به تعطیلات نوروز، استان کرمان با بسیج تمامی امکانات شهری و روستایی در تلاش است تا میزبان شایسته‌ای برای مسافران نوروزی باشد.
از تنظیف و زیباسازی شهرها تا ایجاد ایستگاه‌های استقبال و برگزاری جشنواره‌های فرهنگی، برنامه‌ریزی جامعی برای خدمات‌رسانی به گردشگران صورت گرفته است.
در آستانه نوروز، شهرداری‌های سراسر استان کرمان با اجرای برنامه‌های مختلف، چهره شهرها را برای استقبال از مسافران نوروزی آماده می‌کنند.
تنظیف معابر، فضاسازی متناسب با حال و هوای نوروز و همکاری با اداره میراث فرهنگی و گردشگری از جمله اقداماتی است که در دستور کار قرار دارد.
برای اطمینان از اجرای دقیق برنامه‌های نوروزی، تمامی شهرداران و معاونان شهرداری‌های استان کرمان موظف به حضور در محل کار از 20 اسفندماه تا پایان تعطیلات نوروزی هستند.
این تصمیم با هدف نظارت مستقیم بر روند خدمت‌رسانی و مدیریت بحران‌های احتمالی اتخاذ شده است و با این تمهیدات، استان کرمان در نوروز امسال آماده است تا با ارائه خدماتی مطلوب و ایجاد فضایی دلپذیر، تجربه‌ای خاطره‌انگیز برای مسافران نوروزی رقم بزند.
منصور خانه‌گیر، سرپرست مدیرکل دفتر امور شهری و شوراهای استانداری کرمان در گفت‌وگو با تسنیم با بیان اینکه 85 شهر استان کرمان آمادگی لازم برای استقبال از مهمانان نوروزی را دارند، اظهار داشت: در آستانه نوروز تنظیف شهرها و فضاسازی شهر متناسب با ایام نوروز در حال انجام است.
وی با عنوان اینکه با شهرداری‌ها هماهنگ شده که هماهنگی و همکاری لازم را با میراث فرهنگی و گردشگری داشته باشند، افزود: در ورودی شهرها ایستگاه استقبال از مسافران نوروزی با حضور نیروهای شهرداری ، هلال‌احمر و میراث فرهنگی و نیروهای پلیس و اورژانس راه‌اندازی می‌شود.
سرپرست مدیرکل دفتر امور شهری و شوراهای استانداری کرمان، با اشاره به اینکه برنامه‌ریزی شده که بروشورهای تبلیغاتی از شهرها و جاذبه‌های گردشگری هر شهر تهیه و در اختیار مهمانان نوروزی قرار گیرد، گفت: برگزاری جشن‌های نوروزی با حفظ حرمت ماه مبارک رمضان نیز پیش‌بینی شده که توسط شهرداری‌ها در فضای باز شهری و بعد از افطار برگزار خواهد شد.
وی با بیان اینکه همایش شهرداران استان کرمان برگزار و نکات لازم پیرامون استقبال از نوروز و میزبانی از مهمانان نوروزی عنوان می‌شود، افزود: مرخصی تمام شهرداران و معاونان شهرداری‌های سراسر استان کرمان از بیستم اسفندماه لغو شده و تا پایان تعطیلات نوروزی باید در محل کار حضور داشته و بر روند خدمت‌رسانی به مردم به‌ویژه مسافران نوروزی نظارت داشته باشند.
مالک اژدری، سرپرست دفتر امور روستایی و شوراهای استانداری کرمان، نیز در گفت‌وگو با تسنیم با بیان اینکه امسال اصلاح ورودی چندین روستا در استان انجام شده و برخی در حال انجام است، اظهار داشت: روشنایی ورودی روستاها و معابر آنها در دستور کار است.
وی با اشاره به اینکه برخی از روستاها هدف گردشگری هستند و برخی در مسیر تردد مسافران نوروزی قرار دارند، افزود: پیش‌بینی و تمهیدات لازم برای استقبال از مهمانان نوروزی در این روستاها اندیشیده شده است.
سرپرست دفتر امور روستایی و شوراهای استانداری کرمان، با بیان اینکه در برخی روستاها برگزاری جشنواره‌های نوروزی داریم که با راه‌اندازی بازارچه‌های محلی ظرفیت‌ها و تولیدات خانگی این روستاها نیز معرفی می‌شود، گفت: تمام دهیاران در ایام نوروز آماده باش هستند که هم شب‌های قدر به خوبی برگزار شود و هم در حوزه مهمانان نوروزی استقبال خوبی داشته باشند.
انتهای پیام/511/