خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 25 اسفند 1403
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

شب عید کمبود میوه در کهگیلویه و بویراحمد نداریم

تسنیم | استان‌ها | شنبه، 25 اسفند 1403 - 12:13
مدیرکل تعاون روستایی استان کهگیلویه و بویراحمد از آغاز توزیع میوه شب عید خبر داد و گفت: مشکلی در تأمین میوه نداریم، مردم نگران نباشند.
توزيع،استان،ميوه،سيب،عيد،كشاورزي،شب،ادامه،درختي

به گزارش خبرگزاری تسنیم از یاسوج، علی‌بخش شجاعی پیش از ظهر امروز در جمع خبرنگاران اظهار کرد: با توجه به برنامه ریزی‌های انجام شده از ماه‌ها قبل 130 تن میوه شامل پرتقال والنسیا و سیب درختی برای توزیع در شب عید ذخیره‌ سازی شده و هر کدام به قیمت 50 هزار تومان به‌صورت سبدی عرضه می‌شوند.
وی قیمت بازار آزاد این دو رقم میوه را بین 70 تا 80 هزار تومان عنوان کرد و افزود: کیفیت پرتقال والنسیا مطلوب بوده و این میوه با توجه به ذائقه مردم استان و کیفیت مناسب، برای توزیع در شب عید و پایان سال انتخاب شده و واقعیت امر قیمت میوه‌ها نسبت به سال گذشته حدود 40 درصد افزایش داشته، اما با در نظر گرفتن شرایط مردم، سود مجموعه‌های تعاونی به حداقل میزان ممکن کاهش یافته است.
مدیرکل تعاون روستایی کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه 34 غرفه در سطح استان برای توزیع میوه شب عید در نظر گرفته شده تا حتی در مناطق پرجمعیت نیز مشکلی برای دسترسی مردم وجود نداشته باشد، ادامه داد: توزیع میوه‌ها با نظارت دقیق انجام می‌شود تا این محصولات به‌دست مصرف‌کننده واقعی برسد.
وی در ادامه سخنانش به ظرفیت‌های کشاورزی استان اشاره کرد و گفت: سالانه 130 هزار تن سیب درختی در استان تولید می‌شود که بخشی از این تولیدات به استان‌های دیگر ارسال می‌شود، در حالی که در زمینه نگهداری و ذخیره‌سازی سیب درختی مشکلی نداریم.
شجاعی همچنین از خرید 192 تن برنج تنظیم بازار خبر داد و ادامه داد: این مقدار برنج به‌زودی در سطح استان توزیع خواهد شد، سیاست‌های جهاد کشاورزی و تعاون روستایی در راستای ذخیره‌سازی محصولات کشاورزی، هم به نفع باغداران و هم به نفع تنظیم بازار بوده و مجوزهای لازم برای ذخیره‌سازی محصولات کشاورزی نیز صادر شده است.
وی با بیان اینکه سیب تولیدی استان کهگیلویه و بویراحمد با کیفیت بالا در استان‌های دیگر بالای 90 هزار تومان به فروش می‌رسد، خاطرنشان کرد: توزیع میوه شب عید تا پایان تعطیلات با هدف جلوگیری از افزایش بی‌رویه قیمت‌ها و تأمین نیازهای مردم در آستانه سال نو ادامه خواهد داشت.
انتهای پیام/