۵۰ هزار نفر مهمان عمارت نوفل لوشاتو شدهاند
نمایشهای اجرا شده در عمارت نوفل لوشاتو در سال ۱۴۰۳ بیش از ۵۰ هزار مخاطب داشته است.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی تماشاخانه، ۴۰ نمایش در سال ۱۴۰۳ در عمارت نوفل لوشاتو اجرا شد که هر یک از آنها پنج تا ۱۰۰ شب روی صحنه رفتند.
همچنین ۱۵ نمایشنامهخوانی و ۱۰ تک اجرا نیز در این عمارت انجام شد و سهم عمارت نوفل لوشاتو از مجموع مخاطبان تئاتر کشور در سالی که گذشت بیش از ۵۰ هزار نفر بود.
پرمخاطبترین نمایشهای این تماشاخانه «فین جین»، «ماهرخ»، «کان لم یکن»، «مکبث»، «سلاخ»، «شالهنگ»، «سی ویک رؤیا»، «جوف» و «دویل» بوده است.
همچنین این عمارت ۶ اثر را در بخش بعلاوه فجر جشنواره تئاتر فجر امسال اجرا کرده است.
«دویل»، «شالهنگ»، «حق با مردم بود»، «چلوکبابی حاج مولوی»، «سینماکارون»، «جوف»، «یوزفکا»، «سی و یک رؤیا»، «آخرین داستان بکت»، «سیزن سه»، «مجلس زنان رختشو»، «هاله»، «لانه موشها»، «مکبث»، «سید ممد»، «سلاخ»، «رکتیچ» از جمله نمایشهایی بود که در عمارت نوفل لوشاتو روی صحنه رفت که سبب شد تا تعداد مخاطبان تئاتر در عمارت نوفل لوشاتو نسبت به چند سال گذشته افزایش داشته باشد.
همینطور بلیتها علاوه بر شیوه برخط به شکل حضوری نیز به فروش رفته است.
«چلوکبابی حاج مولوی» و «فین جین» در عمارت نوفل لوشاتو از ۶ و ۷ فروردین ۱۴۰۴ اجراهای خود را از سر میگیرند.