خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 25 اسفند 1403
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

شعار درد جانبازان را کم نمی‌کند - تسنیم

تسنیم | استان‌ها | شنبه، 25 اسفند 1403 - 12:54
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان البرز، گفت: شعار درد جانبازان را کم نمی کند، بلکه خدمت است که از دردشان می کاهد.
شهدا،شهيد،استان،ايثارگران،البرز،مديركل،مسئولين،بنياد،دانش،آس ...

امیرحسین دانش کهن در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در کرج، اظهار کرد: 5 هزار و 500 شهید از استان البرز تقدیم نظام شده که از این تعداد، یک هزار و 400 شهید در گلزار شهدای امامزاده محمد تدفین شده‌اند.
این استان 15 هزار و 300 جانباز نیز تقدیم انقلاب کرده است.
15 هزار شهید کشور در ماه رمضان به شهادت رسیده‌اند.
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان البرز با اشاره به اینکه آرامش و آسایش امروزمان را مدیون رشادت‌های شهدا و ایثارگران هستیم، افزود: اگر شهدا نبودند آرامش، آسایش و آینده‌ای نداشتیم و گروهک‌های تجزیه‌طلب و منافقین آرامش و آسایش ما را سلب می‌کردند، اما به برکت خون شهدا نتوانستند به اهدافشان دست یابند.
دانش کهن خواستار حمایت‌های بیشتر از سوی مسئولین شد و مطرح کرد: مسئولین باید هر کاری که می‌توانند برای جانبازان و خانواده‌های شهدا انجام دهند.
85 درصد از والدین شهدا فوت کرده‌اند و تعدادی که باقی‌مانده‌اند بیشتر عمرشان را سپری کرده‌اند و چند سالی بیشتر مهمان ما نیستند، باید همین مدت را نیز برای خدمت به آن‌ها غنیمت بشماریم.
وی با بیان اینکه مسئولین فعالیت‌هایی که قانون پیش‌بینی کرده را انجام می‌دهند، اما نگاه بنیاد شهید بیش از این‌ها است و حمایت بیشتری را خواهانیم، گفت: ایثارگران، شهدا و خانواده‌هایشان واقعاً مظلوم هستند و مسئولین در عمل نتوانسته‌اند به نحو احسن به آن‌ها ارائه خدمت کنند، مخصوصاً جانبازان اعصاب و روان و قطع نخاع به‌شدت مظلوم هستند.
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان البرز ادامه داد: آن‌ها نمی‌توانند کارهای عادی خود را نیز انجام دهند، اما توجه‌ زیادی به آن‌ها نمی‌شود‌.
شعار درد جانبازان را کم نمی‌کند، بلکه خدمت است که از دردشان می‌کاهد.
25 مدرسه شاهد در سطح استان وجود دارد و یک ستاد شاهد تشکیل شده که مسائل این مدارس در آن مطرح می‌شود.
دانش کهن با اشاره به حضور مدیرکل آموزش‌وپرورش البرز به‌عنوان رئیس ستاد و مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان در این ستاد خاطرنشان کرد: تربیت دانش‌آموزانی از جنس ایثار و مقاومت نیازمند توجه به دانش آموزان و آشنایی آن‌ها با شهدا و رفتار و وصیت‌نامه‌های آن‌ها و ترویج فرهنگ ایثار و شهادت است.
وی با بیان اینکه طرح سلام شهید نقش مؤثری در آشنایی نوجوانان و جوانان دارد، اظهار کرد: این طرح و اقدامات دیگری که بتواند نوجوانان را با سیره زندگی شهدا آشنا کند قابل تقدیر است.
دعوت از خانواده‌های شهدا و صرف افطاری، برنامه‌های مختلف فرهنگی، تلاوت قرآن به نیابت از شهدا و گلباران مزار شهدا دیگر اقدامات به مناسبت روز شهداست.
انتهای پیام/