خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 25 اسفند 1403
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

دانشگاه ملی مهارت نیاز به توسعه بیشتری دارد

مهر | استان‌ها | شنبه، 25 اسفند 1403 - 14:01
زنجان- معاون آموزشی دانشگاه ملی مهارت کشور گفت: دانشگاه ملی مهارت در زمینه اشتغال و سرانه دانشجو در مقایسه با دیگر دانشگاه‌ها وضعیت خوبی ندارد و نیاز به توسعه بیشتری دارد.
ملي،مهارت،دانشگاه،كشور،جهانشاهي،اشتغال

به گزارش خبرنگار مهر، محسن جهانشاهی ظهر شنبه در مراسم تکریم و معارفه رئیس دانشگاه ملی مهارت استان گفت: هر کدام از دانشگاه‌ها رسالت‌های خاص خود را دارند اما مقایسه دانشگاه‌های معتبر جهانی مانند نشان‌دهنده ارتباط بین علم و فناوری و صنایع پیشرفته است.
وی با بیان اینکه فاصله زیادی با دانشگاه‌های دیگر وجود دارد، افزود: دانشگاه ملی مهارت در زمینه اشتغال و سرانه دانشجو در مقایسه با دیگر دانشگاه‌ها وضعیت خوبی ندارد و نیاز به توسعه بیشتری دارد.
جهانشاهی با بیان اینکه تلاش‌ها را برای بهبود زیرساخت‌ها و کیفیت آموزش ادامه خواهیم داد، افزود: ملی مهارت در زمینه اشتغال و سرانه دانشجو در مقایسه با دیگر دانشگاه‌ها وضعیت خوبی ندارد و نیاز به توسعه بیشتری دارد.
معاون آموزشی دانشگاه ملی مهارت کشور گفت: با کارهای صورت گرفته بودجه دانشگاه ملی مهارت به هفت و نیم همت رسیده است که عددی بسیار بالا محسوب می‌شود.
جهانشاهی با اشاره به تخصیص بودجه‌ای بالغ بر ۱۰ هزار میلیارد ریال برای تأمین تجهیزات برای دانشگاه‌های ملی مهارت کشور، افزود: تلاش‌ها را برای بهبود زیرساخت‌ها و کیفیت آموزش ادامه خواهیم داد.
معاون آموزشی دانشگاه ملی مهارت کشور گفت: در حال حاضر میزان آموزش‌های مهارتی در کشور بین ۱۶ تا ۲۰ درصد است و طبق برنامه هفتم توسعه این میزان به ۴۰ درصد خواهد رسید که با تحقق آن بخشی از مشکلات اشتغال حل خواهد شد.
در این مراسم با تقدیر از فعالیت یک و نیم ساله هادی قاسمی دانشگاه ملی مهارت علیرضا آراسته به عنوان سرپرست دانشگاه ملی استان زنجان معرفی شد.