خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 25 اسفند 1403
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

جزئیاتی شگفت انگیز از ممنوعیت سفر به آمریکا

باشگاه خبرنگاران | بین‌الملل | شنبه، 25 اسفند 1403 - 14:18
دونالد ترامپ رئیس جمهور ایالات متحده دستور اعمال محدودیت‌های جامع سفر برای شهروندان ۴۱ کشور جهان را ابلاغ کرد
كشور،تعليق،سفر،دولت،گروه،جزئي،ممنوعيت،اعمال،جمله،دوره،بررسي

در پی انتشار اخباری مبنی بر اقدامات جدید دولت آمریکا برای اعمال ممنوعیت سفر به ایالات متحده بر چند کشور، منابع آگاه جزئیات جدیدی را فاش کردند.
بر اساس این اطلاعات، دولت دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا، در حال بررسی اعمال محدودیت‌های جامع سفر بر شهروندان ۴۱ کشور در قالب یک ممنوعیت جدید است.
این یادداشت نشان می‌دهد که این کشور‌ها به سه گروه تقسیم شده‌اند.
گروه اول شامل ده کشور، از جمله افغانستان، ایران، سوریه، کوبا و کره شمالی است که مشمول تعلیق کامل صدور ویزا خواهند شد.
در گروه دوم، پنج کشور اریتره، هائیتی، لائوس، میانمار و سودان جنوبی با تعلیق جزئی رو‌به‌رو خواهند شد که بر ویزا‌های توریستی، دانشجویی و سایر ویزا‌های مهاجرتی، با برخی استثناها، تأثیر خواهد گذاشت.
مهلت ۶۰ روزه
در مورد گروه سوم، تعلیق جزئی صدور ویزا برای ۲۶ کشور، از جمله بلاروس، پاکستان، ترکمنستان و غیره، در صورتی بررسی خواهد شد که دولت‌های آنها تلاش‌هایی برای رفع نواقص ظرف ۶۰ روز انجام ندهند، طبق آنچه در این یادداشت آمده است.
یک مقام آمریکایی هشدار داد که ممکن است تغییراتی در این فهرست ایجاد شود و همچنان نیازمند تأیید دولت، از جمله وزیر امور خارجه مارکو روبیو، است.
ترامپ در دوره نخست ریاست‌جمهوری خود، ممنوعیت سفر را بر مسافران هفت کشور با اکثریت مسلمان اعمال کرد، سیاستی که قبل از تأیید آن توسط دادگاه عالی در سال ۲۰۱۸، چندین بار مورد بازبینی قرار گرفت.
در دوره کنونی ریاست‌جمهوری ترامپ، در ۲۰ ژانویه یک فرمان اجرایی صادر کرد تا بازرسی‌های امنیتی را بر روی هر خارجی که به دنبال ورود به ایالات متحده است، به منظور کشف تهدیدات علیه امنیت ملی، تشدید کند.
این دستور به تعدادی از اعضای دولت دستور داد تا فهرستی از کشور‌هایی که باید سفر از آنها به طور جزئی یا کلی تعلیق شود، تا ۲۱ مارس ارائه دهند، زیرا «اطلاعات بازرسی و بررسی در آنها بسیار ناقص است.»
شایان ذکر است که این دستورالعمل‌ها بخشی از کارزاری علیه مهاجرت است که ترامپ در آغاز دوره دوم ریاست‌جمهوری خود آغاز کرد.
منبع: رویترز