کشتارگاه های مازندران از دوم عید فعال می شوند
ساری- سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری مازندران گفت: کشتارگاه های استان از روز دوم فروردین برای تامین گوشت فعال می شوند.

به گزارش خبرنگار مهر، رضا گنجی بعدازظهر شنبه در ستاد اجرایی خدمات سفرهای استانی با اشاره به همراهی و همکاری با دهیاریها شهرداری برای پاکسازی شهرها که نمادی مهم برای نشاندادن چهره زیبای شهر و روستاهاست، تصریح کرد: آمادهسازی معابر ورودی، رنگآمیزیهای لازم و سایر برنامهها که در زیباسازی شهر مؤثر است، انجام خواهد شد.
سرپرست معاونت اقتصادی و گردشگری استانداری مازندران با اشاره به اهمیت موضوع نماز گفت: میبایست نسبت به فراهم نمودن بستر مناسب اهتمام داشته باشیم تا دسترسی مسافران در هر زمان و ساعتی به مساجد و سرویسهای بهداشتی سهلالوصول باشد.
وی افزود: باتوجهبه هم زمانی روز تحویل سال با روز نوزدهم ماه مبارک و روز ضربت خوردن امام علی علیهالسلام تدابیر لازم برای برنامههای فرهنگی رو با کمیتههای فرهنگی پیگیری میشود.
گنجی گفت: در راستای خدماترسانی شایسته به مسافران عزیز در سواحل که بیشترین بخش پذیرای مسافران از سایر استانها خواهد بود، طرح سالمسازی سواحل را همهٔ دستگاههای مرتبط بهصورت جدی اهتمام خواهند داشت و قطعاً نظارتهای لازم را برقرار خواهد شد.
وی با اشاره به نظارت جدی بر بازار گفت: مقرر شد تا کشتارگاهها از دوم فروردین فعالیت داشته باشند تا بازار با کمبود گوشت مواجه نشود.
گنجی ضمن قدردانی از مجموعههای امدادی و هلالاحمر استان که در ورودی شهرستانها کمپهای امدادی راهاندازی کرده است، افزود: در نمازخانههای بینراهی در تالارها و تفرجگاهها حتماً ظرفیتهای حداقلی برای رفاه حال نمازگزاران در نظر گرفته شود.