خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 25 اسفند 1403
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

بیمارستان ولیعصر( عج) اراک به بهره برداری رسید

مهر | استان‌ها | شنبه، 25 اسفند 1403 - 18:07
اراک- بیمارستان ولیعصر( عج) اراک با حضور وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به بهره برداری رسید.
بيمارستان،پويش،عج،كاهش،ظفرقندي،مجروحان،اورژانس،تصادفات

به گزارش خبرنگار مهر، محمدرضا ظفرقندی عصر شنبه در جریان سفر به استان مرکزی و بهره برداری از بیمارستان ولیعصر (عج) اراک، اظهار کرد: امید است مردم با پیوستن به پویش «نه به تصادف» و رعایت قوانین راهنمایی و رانندگی، به کاهش حوادث جاده‌ای کمک کنند.
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی بیان کرد: سفر به استان مرکزی به‌منظور افتتاح و تکمیل بیمارستان ولی‌عصر (عج) انجام شده است و طبق برنامه‌ریزی‌ها، این بیمارستان با ۵۲۰ تخت تجهیز خواهد شد.
وی با تأکید بر اهمیت شهر اراک به‌عنوان یکی از پرترددترین مناطق کشور، تصریح کرد: به دلیل موقعیت جغرافیایی این شهر و میزان بالای تردد، تصادفات و حوادث جاده‌ای زیادی در این منطقه رخ می‌دهد، بنابراین تجهیز این بیمارستان ضرورت دارد.
ظفرقندی با بیان اینکه بیمارستان ولی‌عصر (عج) از لحاظ ساختمان و نیروی انسانی وضعیت مناسبی دارد، افزود: امیدواریم با جذب نیروهای متخصص بیشتر، این مرکز به‌عنوان پایگاهی مجهز برای رسیدگی به مجروحان و کاهش آلام مردم نقش مؤثری ایفا کند.
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با اشاره به دیگر طرح‌های درمانی گفت: علاوه بر این بیمارستان، تعدادی از مراکز بهداشتی، پایگاه‌های اورژانس و پروژه‌های دیگر نیز امروز افتتاح و به بهره‌برداری خواهند رسید.
وی با اشاره به پویش نه به تصادف گفت: در راستای این پویش، تمامی دستگاه‌های اجرایی و نهادهای مردمی، ازجمله نیروهای اورژانس و هلال‌احمر، سازماندهی شده‌اند تا با اقدامات هماهنگ و همکاری رسانه‌ها، روند رسیدگی به مجروحان تسریع و آمار تصادفات کاهش یابد.