خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 26 اسفند 1403
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

درصد افزایش مزد ۱۴۰۴ بیش از نرخ تورم خواهد بود

مهر | اقتصادی | یکشنبه، 26 اسفند 1403 - 00:41
دبیر شورای عالی کار با بیان این که نرخ تورم منتهی به بهمن ۳۵ درصد است، گفت: تلاش می کنیم افزایش درصد مزد ۱۴۰۴بیش از نرخ تورم باشد.
جلسه،وو،رضايي،تورم،دبير،نرخ،طبيعي

به گزارش خبرنگار مهر، امروز شنبه ۲۵ اسفند سیصد و سی و پنجمین جلسه شورای عالی کار در حال برگزاری است.
پروانه رضایی، دبیر شورای عالی کار در جمع خبرنگاران گفت: جلسه بیش‌از ۸ ساعت به‌طول انجامیده و امیدواریم امشب آخرین جلسه باشد.
وی افزود: طبیعی است شورا با اصل سه جانبه گرایی در حال چانه زنی است و هر یک از شرکای اجتماعی در حال بیان نظرات وو دیدگاه‌های خود هستند.
وی با بیان این که فضای جلسه خوب است، عنوان کرد: نتایج هنوز مشخص نشده وو مذاکرات ادامه دارد.
دبیر شورای‌عالی کار با اشاره به سخنان نماینده جامعه کارگری اظهار کرد: بحث معیشت کارگران یکی از مسائل فعلی است و طبیعی است نمایندگان روی این موضوع پافشاری دارند.
دولت هم با توجه به نقش تنظیم گری در حال مدارا و کمک به طرفین است.
رضایی تاکید کرد: تلاش است تا توافق نسبی ایجاد شود که به نفع اقتصاد و مردم باشد.
این مسئول دولتی در پایان گفت: نرخ تورم منتهی به بهمن ۳۵ درصد گزارش شده وو تلاش می‌شود تعیین حداقل مزد ۱۴۰۴ بیش از نرخ تورم باشد.