خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 26 اسفند 1403
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

امیدبخشی و بیان دستاوردها رسالت اصلی رسانه‌های انقلابی است - تسنیم

تسنیم | استان‌ها | یکشنبه، 26 اسفند 1403 - 10:13
نماینده ولی فقیه در خوزستان در مراسم افطاری مداحان و شاعران و اهالی رسانه خوزستان با اشاره به اهمیت رسانه در بیان دستاوردها انقلاب گفت: یکی از ابزارهای مهم و کلیدی در جهاد تبیین، رسانه انقلابی است.
بيت،اهل،رسانه،منبر،مباني،انقلابي

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اهواز، حجت‌الاسلام والمسلمین سید محمد موسوی‌فر عصر روز گذشته در مراسم افطاری اصحاب رسانه و فرهنگ، گفت: مداحی اهل بیت و منبر امام حسین ع یک رسانه زنده و موثر است و باید مبانی اسلام و اهل بیت نشر داده شود.
وی افزود: مداحان نقش و اثر منبر اهل بیت را دست کم نگیرند و از این فرصت و ظرفیت‌ برای نشر مبانی اصیل اسلامی و با توجه به مخاطب استفاده کنند.
نماینده ولی‌فقیه در خوزستان ادامه داد: دشمن جنگ تمام عیار رسانه ی و فرهنگی علیه ارزش‌های انقلاب شروع کرده است که ما باید با استفاده از ظرفیت‌های موجود صف آرایی کنیم.
موسوی‌فر به نقش رسانه‌های انقلابی و مومن در خنثی‌سازی توطیه‌های نظام استکباری اشاره و گفت: ناامید کردن و بن بست نشان دادن شرایط کشور بخشی از نقشه غرب است که رسانه‌ای انقلابی باید مقابل اینها بایستد.
انتهای پیام/341/