خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 26 اسفند 1403
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

استقلال با ۸ تغییر مقابل ذوب آهن +عکس

مشرق | ورزشی | یکشنبه، 26 اسفند 1403 - 10:24
اعضای تیم استقلال که خود را آماده دیدار برگشت مقابل ذوب آهن می‌کنند به دلیل جابجایی بازیکنان در فصل نقل و انتقالات با تغییرات زیادی به میدان خواهند رفت.
تيم،استقلال،محمدحسين،ذوب،تركيب،آهن،ديدار،بازي

به گزارش مشرق، نگاهی به ترکیب تیم استقلال در دیدار رفت این تیم مقابل ذوب آهن در تاریخ بیست و هفتم مهرماه مشخص می‌کند گروهی از بازیکنان آن روز استقلال امروز دیگر در جمع نفرات این تیم حضور ندارند و یا هنوز به شرایط بازی بعد از مصدومیت دست پیدا نکرده اند.
استقلال در بیست و هفتم مهر سال جاری با ترکیب: محمد رضا خالد آبادی، محمد حسین مرادمند، سامان فلاح، رافائل سیلوا، میلاد زکی پور، رامین رضاییان، دیدیه اندونگ (۷۹- زبیر نیک نفس)، گائل کاکوتا، محمدحسین اسلامی (۷۹- آرمان رمضانی)، مهرداد محمدی (۵۶- جلال الدین ماشاریپوف) و گوستاوو بلانکو (۷۰- علیرضا کوشکی) و سرمربیگری سهراب بختیاری زاده به میدان رفت.
در آن دیدار در غیاب حسین حسینی و روزبه چشمی بازوبند کاپیتانی بر بازوی محمدحسین مرادمند بسته شد
حالا از آن جمع سامان فلاح، میلاد زکی‌پور، کاکوتا، آرمان رمضانی و بلانکو از این تیم جدا شده‌اند و خالدآبادی که در ترکیب آن روز به عنوان دروازه‌بان اصلی حضور داشت نیمکت نشین است.
همچنین مهرداد محمدی و محمدحسین اسلامی هنوز به شرایط بازی برنگشته اند و این تیم مجبور است نسبت به آن تاریخ با ۸ تغییر در جمع بازیکنان اصلی و تعویضی در اصفهان به میدان برود.
یادآور می شود؛ دیدار امروز تیم‌های استقلال و ذوب آهن از ساعت ۱۹:۰۰ در ورزشگاه فولادشهر اصفهان برگزار می‌شود.
بازی رفت دو تیم با نتیجه ۳ بر ۰ به سود ذوب آهن به پایان رسید.