خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 26 اسفند 1403
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

امسال 3 میلیون بسته معیشتی در مازندران توزیع شد

تسنیم | استان‌ها | یکشنبه، 26 اسفند 1403 - 11:13
فرمانده سپاه کربلا گفت: سه میلیون بسته معیشتی در یازده ماه گذشته توسط سپاه کربلا توزیع شده است.
توزيع،بسته،معيشتي،سپاه،مسلمي،نيازمندان،كربلا،مازندران،استان،ماه

به گزارش خبرگزاری تسنیم از ساری، سردار سیاوش مسلمی فرمانده سپاه کربلا با تاکید بر اینکه در 11 ماهی که از سال 1403 پشت‌سر گذاشتیم، نزدیک به سه میلیون بسته معیشتی بین نیازمندان توزیع شده است اظهار کرد: میانگین قیمتی هر بسته یک الی یک میلیون و سیصد هزار تومان بوده است.
وی افزود: به مناسبت ماه مبارک رمضان و میلاد باسعادت حضرت امام حسن مجتبی علیه السلام، پویش ملی نهضت کریمانه همزمان با سراسر کشور در استان مازندران برگزار شد.
در این آئین که به همت سازمان بسیج سازندگی مازندران و با حضور سردار مسلمی "فرمانده سپاه کربلا" برگزار شد، 200 هزار بسته معیشتی به خانواده های نیازمند و کم برخوردار سراسر استان اهدا شد.
مسلمی خاطرنشان کرد: در سال‌های کرونا این اقدام به‌صورت ویژه انجام می‌شد اما امسال هم در دستور کار جدی سپاه کربلا قرار گرفت.
سپاه پاسداران انقلاب اسلامی باحضور پربرکت بسیجیان در سراسر کشور و به ویژه استان مازندران، در پی فرمایش رهبر معظم انقلاب درخصوص اینکه مواسات و همدلی برای نیازمندان جامعه باید شکل بگیرد، این کار را شروع کردند.
فرمانده سپاه کربلا افزود: در طول 11 ماهی که از سال 1403 پشت‌سر گذاشتیم، قریب به سه میلیون بسته معیشتی بین نیازمندان توزیع شده به اهمیت برآورد درست نیازهای جامعه هدف و پاسخگویی براساس آن اشاره و اظهار کرد: نوعروسان بخشی از جامعه هدف ما هستند که در طول 11 ماه گذشته، هزار و پانصد سری جهیزیه توزیع شده است اما در این ایام که ماه مبارک رمضان و میلاد امام حسن مجتبی علیه السلام است در سراسر کشور این برنامه اجرا شده است که امروز در استان مازندران 200 هزار بسته معیشتی توزیع شده است.
وی تصریح کرد: برای ماه مبارک رمضان یک جدول زمانبندی را با نواحی انجام داده‌ایم که حدود یک و نیم میلیون بسته معیشتی و توزیع طعام در قالب 617 ایستگاه برنامه ریزی شده است.
به مناسبت نوروز توزیع البسه به نیازمندان را هم خواهیم داشت و حدود ده هزار البسه آماده شده است.
مسلمی با اشاره به اینکه بخش زیادی از جامعه هدف این اقدام مشترک با سازمان بهزیستی و کمیته امداد است، افزود: این توزیع با تعاملی که با این دو دستگاه وجود دارد، انجام خواهد شد.
انتهای پیام/