خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 26 اسفند 1403
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

پلمب 60 مرکز تهیه و توزیع مواد غذایی در کرمانشاه

تسنیم | استان‌ها | یکشنبه، 26 اسفند 1403 - 11:54
مدیر گروه بهداشت محیط معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه از ادامه نظارت های بهداشتی بر مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی در استان خبر داد و گفت: از 11 اسفند تاکنون 60 مرکز تهیه و توزیع متخلف پلمب شده است.
بهداشتي،كرمانشاه،بهداشت،محيط،كرمي،ايام،معاونت،مشاهده،توزيع،ع ...

امیر کرمی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در کرمانشاه، در زمینه نظارت‌های بهداشتی بر مراکز تهیه و توزیع و طبخ غذا، اظهار کرد: با توجه به اینکه در آستانه سال نو قرار داریم، به دلیل شرایط خوب و آب‌و‌هوای استان کرمانشاه در این ایام پذیرای مسافرین زیادی خواهیم شد.
وی افزود: با حضور دادستان، مسئولین استانداری، شهرداری، محیط زیست و اصناف جلسات و هماهنگی‌های خوبی صورت گرفته و اکنون یک تیم مشترک بین بخشی تشکیل شده و به صورت سر زده از نقاط و اماکن خاصی که ذکر شد بازدید می‌کنند.
مدیر گروه بهداشت محیط معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت: اگر تخلفی مشاهده شود به صورت آنی اخطاریه بهداشتی صادر و اقدامات قانونی نیز اجرا می‌شود.
کرمی عنوان کرد: از 11 اسفند ماه تاکنون بیش از 20 هزار بازدید در راستای سلامت نوروزی در سطح استان انجام شده که در نتیجه آن 250 نفر به مراجع قضایی معرفی و 60 مرکز تهیه و توزیع نیز پلمب شده است.
وی تصریح کرد: در زمینه کنترل و پیشگیری از بیماری‌های منتقله از آب و مواد غذایی، برنامه‌ریزی‌هایی صورت گرفته، اما عدم رعایت اصول بهداشتی و غفلت می‌تواند بیماری را در این ایام افزایش دهد.
مدیر گروه بهداشت محیط معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت: در حوزه کنترل و بازرسی سلامت آب و مواد غذایی قابل عرضه در مراکز تهیه و توزیع که بالغ بر 30 هزار مرکز در سطح استان و شهرستان‌ها وجود دارد، بازرسان بهداشت محیط که بیش از 240 نفر هستند در قالب تیم‌های دو نفره و سه نفره در حال فعالیت و نظارت هستند.
کرمی بیان کرد: تشدید نظارت‌ها از 11 اسفندماه که مصادف با روز ملی بهداشت محیط بود، شروع شده و بازرسان از ساعت هشت صبح تا هشت غروب در تمام ساعات، ایام تعطیل و غیر تعطیل به صورت سرزده از رستوران‌های بین راهی و داخل شهری، مراکز تهیه و توزیع، جگرکی‌ها، پارک‌ها، بوستان‌ها و سامانه‌های آبرسانی بازدید می‌کنند.
وی تأکید کرد: بر اساس قوانینی که وجود دارد، در صورت مشاهده تخلفات بحرانی که به صورت جدی سلامت مصرف کننده به خطر بیفتد، در کوتاه‌ترین زمان ممکن به مراجع قضایی معرفی و واحد متخلف پلمب خواهد شد.
مدیر گروه بهداشت محیط معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت: با مراجع قضایی هماهنگی‌های لازم انجام شده و اگر واحد متخلفی در این ایام پلمب شود، ضمن اعمال جریمه تا پایان تعطیلات یا حداقل هفت روز به دلیل انجام و ارتکاب فعل مشکل بحرانی تعطیل خواهد شد.
کرمی یادآور شد: از هم استانی‌ها و مسافران نوروزی خواهشمندیم در حین خرید و مراجعه، از فروشگاه‌هایی که ظاهر تمیزی دارند و فروشنده ملبس به کلاه و روپوش است، خرید کنند.
وی افزود: به برچسب لازم بسته‌بندی توجه داشته باشید و تاریخ تولید و انقضا و پروانه بهداشتی محصول را مشاهده کنید و از خرید مواد غذایی تقلبی و تاریخ مصرف گذشته یا فاسد شده خودداری کنید.
مدیر گروه بهداشت محیط معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت: در صورت مشاهده مشکلات بهداشتی در واحدهای صنفی استان کرمانشاه با سامانه اطلاع رسانی 190 تماس بگیرید، مرکز مدیریت این شماره سه رقمی وزارت بهداشت است.
کرمی در پایان خاطرنشان کرد: شکایت‌ها واطلاع‌رسانی‌های شما طی 24 تا 72 ساعت پیگیری و مشکل مورد نظر بررسی می‌شود.
انتهای پیام/