روسیه از آمریکا خواست حملات به یمن را متوقف کند و گفتوگو را آغاز کند
وزیر خارجه روسیه بر ضرورت توقف فوری استفاده از نیروی نظامی علیه انصارالله و اهمیت مشارکت همه طرفها در گفتوگوی سیاسی تاکید کرد.

باشگاه خبرنگاران جوان؛ اعظم پورکند - وزارت امور خارجه روسیه امروز یکشنبه اعلام کرد که سرگئی لاوروف، وزیر امور خارجه این کشور، از ایالات متحده خواست تا حملات علیه انصارالله یمن را متوقف کند.
این وزارتخانه گفت که لاوروف با مارکو روبیو، وزیر امور خارجه آمریکا، به صورت تلفنی گفتوگو کرده است.
وزارت امور خارجه روسیه در بیانیهای اعلام کرد: «لاوروف در پاسخ به استدلالهای مقام آمریکایی، بر ضرورت توقف فوری استفاده از نیروی نظامی و اهمیت مشارکت همه طرفها در گفتوگوی سیاسی برای یافتن راهحلی که از خونریزی بیشتر جلوگیری کند، تأکید کرد.»
دونالد ترامپ، رئیسجمهور آمریکا، شامگاه شنبه حملات نظامی گستردهای را علیه انصارالله یمن به دلیل حملات این گروه به کشتیهای اسرائیلی در دریای سرخ آغاز کرد.
انتظار میرود این حملات روزها ادامه یابد.
پیش از این گزارش شده بود که حداقل ۴۰ نفر در حملات ارتش آمریکا به صنعا، پایتخت یمن، که تحت کنترل انصارالله است، شهید شدند و حداقل ۱۰ نفر، از جمله یک زن و چهار کودک، قربانی بمباران در شهر صعده بودند.
منبع: جرازلم پست