خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 26 اسفند 1403
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

رفع تداخل 65 درصدی اراضی کشاورزی در فارس

تسنیم | استان‌ها | یکشنبه، 26 اسفند 1403 - 13:31
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان فارس، گفت: رفع تداخل اراضی کشاورزی در سطحی قریب به 650 هزار هکتار از اراضی این استان اجرا شد.
اراضي،كشاورزي،رفع،سازمان،تداخل،مالكيت،اسناد

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شیراز، مجتبی دهقان‌پور با بیان اینکه در مجموع یک میلیون از اراضی استان فارس مشمول رفع تداخل اراضی کشاورزی است، اظهار داشت: تاکنون 65 درصد از این اراضی رفع تداخل شده است.
وی با اشاره به اینکه از ابتدای اجرای طرح تا سال 1400، حدود 71 هزار هکتار اراضی رفع تداخل شده بود، بیان کرد: بیشترین عملکرد در سه سال اخیر رقم خورد.
دهقان‌پور با بیان اینکه گام اول در حوزه تثبیت مالکیت، رفع تداخلات یعنی رفع اختلاف بین مردم و دولت و قدم دوم صدور اسناد اراضی کشاورزی است، تصریح کرد: با اجرای طرح مذکور، تاکنون یک هزار و 302 پلاک تعیین تکلیف شده است.
وی با اشاره بر تبصره 9 ماده 10 «قانون الزام به ثبت رسمی معاملات اموال غیر منقول» مبنی بر صدور سند مالکیت مفروزی برای اراضی کشاورزی با هر مساحتی، اظهار کرد: صدور سند مالکیت برای اراضی کشاورزی برعهده سازمان ثبت اسناد و املاک است و استعلام مربوطه از طریق سامانه سحاک برای مدیریت جهاد کشاورزی ارسال می‌شود.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان فارس بیان کرد: این سازمان تاکنون 44 هزار و 230 مورد استعلام از سوی سازمان ثبت اسناد و املاک دریافت کرده است که بیش از 21 هزار و 500 مورد در سطحی قریب به 70 هزار هکتار تایید مثبت شده است.
انتهای پیام/424/