خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 26 اسفند 1403
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

۱۰ هزار و ۳۰۰ ترقه غیرمجاز در نجف‌آباد کشف شد

مهر | استان‌ها | یکشنبه، 26 اسفند 1403 - 14:26
اصفهان- فرمانده انتظامی شهرستان نجف آباد از کشف ۱۰ هزار و۳۰۰ عدد ترقه غیر مجاز و دو کیلو مواد محترقه پرخطر در عملیات مأموران این فرماندهی خبر داد.
مواد،محترقه،مجاز،مأموران،چهارشنبه،آخر

سرهنگ میثم گوهری آرانی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: طرح برخورد با عاملان تهیه و توزیع مواد محترقه با هدف پیشگیری از بروز آسیب‌ها و صدمات ناشی از انفجار این مواد در شب چهارشنبه آخر سال توسط مأموران فرماندهی انتظامی شهرستان اجرا شد.
وی افزود: دراین طرح که با بررسی‌های میدانی و تحقیقات گسترده مأموران همراه بود، ۱۰ هزار و ۳۰۰ عدد انواع ترقه‌های غیر مجاز و همچنین ۲ کیلو مواد محترقه پُرخطر کشف و ۸ فرد متخلف در رابطه با تهیه و توزیع مواد محترقه غیر مجاز شناسایی و به مرجع قضائی معرفی شدند.
فرمانده انتظامی شهرستان نجف آباد گفت: پلیس قاطعانه با افراد سودجو و فرصت طلب که به بهانه چهارشنبه آخر سال اقدام به فروش مواد محترقه غیر مجاز و پرخطر می‌کنند برخورد و اجازه نخواهد داد این گونه افراد به سلامت، امنیت و آرامش روحی مردم را در روزهای پایانی سال آسیب بزنند.